Tid som går och hus som letas efter

Hej där! Vad knäppt att det är måndag igen. En vecka går så enormt fort (välkommen till öppningsfrasen och kontentan i 78 procent av alla inlägg på denna snart 12-åriga blogg, jorå).

I fredags efter jobbet åkte Måns och jag hem till min familj. Det känns som att jag inte träffat dem på år och dar trots att det bara gått två månader. Ibland känns det dumdristigt att vara så bombsäker på att jag ska köpa hus (det här projektet pågår intensivt just nu, om än mest på idéplan) i Jönköping när jag har nästan hela min familj hemma i byn.

Så helgen bestod främst av mat på olika platser, skidskytte-VM och att diskutera driftkostnader, krypgrund och kaklade badrum. Det var så mysigt.

Något annat som är främst på idéplan är att jag ska läsa några sidor ur bokklubbsbok nummer två ikväll (vill du ha en recension av första?). Mer troligt kommer jag be Måns lägga ner sitt kalkyldokument och se att avsnitt av The Rain med mig. Det är en helknäpp serie verkligen, med så många hål i manus, men spännande ändå.

God kväll!

10 kommentarer

Lägg till din →

Hoppas ni fick en mysig kväll framför er serie! 🙂
Spännande med husköp! Något jag och min man är väldigt intresserade av. Det höll på att bli ett köp av bostad i denna stad vi nu bor i, men eftersom vi anser denna stad som tillfällig ansåg vi till sist att vi båda vill tillbaka till vår hemstad efter mina studier. 🙂

Min familj bor ungefär två timmar bort med bil, så vi försöker ta en helg då och då och åka ner och besöka dem. 🙂

Lämna ett svar