En bit av vardagen

International Street Market har intagit Jönkan den här veckan.
 
Juni har växlat om till juli. Innan det hände var jag ledig i två dagar och spenderade en mulen förmiddag på stan med mina kompanjoner. Vi trängdes bland marknadsstånd och pratade ikapp lite liv. Dag två kröp jag på golvet och torkade lister, putsade mina duschväggar och gjorde rent varje vrå tills jag nästan klängde i taket av rastlöshet. Då satte jag mig på bussen mot sällskap. Drack te, åt varma mackor och blandade skräck med Shrek.
 
Idag har jag jobbat igen. Klämt fingret i en whiteboardpenna, krockat med kollegor, slagit tån blodig i dörren. Laddar för heltid hela månaden. På vägen från bussen regnade det. Sommarregn. Sånt där som när man tittar på det tycks vara ett resultat av att himlen öppnat sig och gråter ut alla sina sorger, men som känns mjukt och ljummet mot ansiktet. Tänkte på hur regn alltid tidigare vattnat min ilska, men nu mest känns som… regn.

13 kommentarer

Lägg till din →

Haha, hur klämmer man fingret i en whiteboardpenna? 🙂

SV: Tråkigt när det regnar så, men så länge det är varmt så är det ju ganska okej ändå, när det nästan blir lite sådär tropiskt av det 🙂

Haha, en signifikativ tatuering för den resa ndå alltså 😉

Lämna ett svar