En alldeles underbar julafton

 
Min julafton startade toktidigt med en grötfrukost tillsammans med mamma. Morgonen och förmiddagen spenderades sedan på jobbet. En ny erfarenhet att jobba på julafton, men det gick bra det med! När jag kom hem serverades det jullunch innan det var dags för Kalle Anka med tillhörande julgodis och sedan en första julklappsutdelning. Fick i vanlig ordning en massa fint. Vi packade ihop resterande julklappar och åkte vidare till äldsta systern där det blev en andra julklappsutdelning. Ännu fler fina grejer. Jag är så himla snäll varje år, tomten bara älskar mig. Kvällen fortsatte med alldeles för mycket godis och mysigt syskonhäng. Som avslutning på kvällen åkte jag och mamma på midnattsmässa som varje år.
 
Sammanfattningsvis hann jag med en himla massa under denna dag, och trots att jag flängt runt på många olika ställen och träffat väldigt många människor har det känts som en väldigt lugn och fridfull jul. Faktiskt var detta den bästa julaftonen på flera år. Äkta och utan onödiga krusiduller. Så fint att ha hela familjen samlad. ♥
 

15 kommentarer

Lägg till din →

Åh så underbart! Finfint att du hann med allt det på julafton och träffa de människor man håller kärt, vilket jag personligen är det största med julen! <3

sv;
Jaaa verkligen!! Alltid mysigt att umgås med storasyster.

Lämna ett svar