You only know what I want you to

@elllengrantz på Instagram
 
Hej på er! Uppdateringen är värdelös och kommer fortsätta vara det ett tag framöver trots att jag har så mycket att skriva om. Har en hel lista på mobilen med inlägg som bara väntar på att skrivas. Men när man går från lyxiga två egna datorer till noll så blir allt väldigt krångligt. Dessutom har jag haft fullt upp de senaste veckorna med bal, student, Köpenhamn och nu två långa dagars jobb.
 
Det är midsommarafton i dag och jag skulle egentligen ha varit på Öland och firat med mina vänner. Sitter dock hemma i min ensamhet för jag pallar verkligen inte göra något. Jag är mer eller mindre slut mentalt efter den senaste tiden och allt vad den inneburit. Så mycket förväntningar och krav, så många människor. Låter som att jag sörjer att jag sitter hemma, men så är inte fallet. Det är superskönt att vara hemma, känns som att det var länge sedan jag var det över huvud taget, och midsommar skiter jag fullständigt i.
 
Jag vill egentligen bara spy ur mig en massa text just nu. Dels det ytliga om studenten och allt annat som hänt den senaste tiden, men även om allt som pågår i huvudet. Att skriva är terapi, men jag har inte tid nu, inte på det sättet i alla fall. Måste nämligen fortsätta jobba (sen när har jag två jobb?) och försöka bli överens med mig själv igen. Och så måste jag antingen se till att min gamla dator lagas eller köpa en ny, så… Vi får väl se när vi hörs igen.
 

6 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar