Vi är tomma skal som suktar efter innehåll

Manja, Josefin och Maja på båten från Danmark till Tyskland. Det blåste lite.
 
Det är någonting med våren och uteblivna blogginlägg. Livet är ganska hektiskt just nu, trots att jag just fått påsklov (eller hemstudier som jag skulle vilja kalla det). I måndags åkte jag till Berlin med skolan för att bland annat göra reportage. Vi kom hem igen sent i går. Resan var både väldigt dålig och väldigt bra, men mer om det i ett annat inlägg lite senare.
 
Snart ska jag äta och sedan packar jag ner datorn och åker till Lina för en pluggkväll med henne och Josefin. Förhoppningsvis hinner jag både blogga och plugga lite mer innan jag åker till Göteborg på lördag. Jag förstår inte när jag blev en så upptagen människa, men det är fullt upp mest hela tiden fram till studenten. Kan alltså hända att uppdateringen här blir lite gles även i fortsättningen.
 

3 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar