Vi går mot ljusare tider

 
Kul att ni gillade mitt försök till vlogg! Haha. Kanske blir fler sådana framöver. Ge mig gärna ett ämne i så fall, har ju uppenbarligen lite svårt för att improvisera fram något vettigt.
 
Sedan påsklovet har tiden gått så sjukt fort! De där 57 dagarna som återstår till sommarlovet kommer gå så snabbt att man inte ens behöver längta.
 
I skolan den här veckan har vi bland annat övat lite till vårt nästa radioprogram. Det är min tur att sköta tekniken, kan ju bli minst sagt spännande… Hela gårdagen jobbade vi med våra kampanjer för Don’t Drink and Drive, därav den söta ministaden till vänster. Är ni nyfikna på kampanjen får ni jättegärna gilla vår sida på Facebook: Hur kör du?

25 kommentarer

Lägg till din →

Visst är dom & ibland har de sina sämre dagar men de glöms lätt bort 😉
Dessa kostade 6000:- & 6500:- men vi fick dem för 12.000:- då vi tog båda. Mango var dyrare då han har kriterierna för att ställas ut, det har inte Kiwi.

1. Måste skaffa lite mer självdistans och sådär först.

2. Det hörs att du inte är uppifrån, handlar om subtila små grejer med hur man betonar ord och sånt där. Tycker inte jag låter norrländsk förrän jag jämför mig med hur folk söderifrån pratar, då låter jag som en riktig jävla bonde.

3. Om man säger det i normal hastighet så hörs ju inte E:et, så det får helt enkelt gå (Y)

4. Nah, inte så noga…

5. Och ja, få ett ämne lagt i knät hade varit trevligt. Är värdelös på kallprat (tror jag har fel yrke i så fall…. jag kan bara prata engagerat om saker jag bryr mig om, när folk försöker få igång samtal om väder, vind, sport och sånt så går det inget vidare).

Hmm.. det slog mig, ett bra ämne kanske vore att göra nån sån här blogglista fast muntligt istället för att man fyller i den skriftligt.. Själv hade jag gärna haft en sån här frågestund också där folk får fråga en massa, men eftersom jag bara har i runda slängar 30 läsare per dag blir det lite meningslöst.

Vilken gullig liten ministad. Låter som roliga kampanjer att jobba med. Men glömmer lätt bort att alla de där kampanjerna och det man jobbade med och bli nästan förvånad när man läser att det finns kvar nu också (:

Du var ju grym påatt Vlogga 😀 HAAH 😀 Jätterolig 😀

Sv:Jaaa 😀 Jag praoade där eftersom vi har samisk släkt ville jag lära mej lite mer om den samiska kulturen osv. 😀 Men det var faktiskt riktigt kul 😀

Underbara bilder!
sv: Men visst kan vi göra ett bloglovin’ byte! Blev din 53:e följare! Hoppas du får en fortsatt fin dag! Kram på dig!

SV: Tackar! 🙂

Åh okej, det lät ju inte så komplicerat, och gratissaker är ju aldrig fel 😉

Lämna ett svar