En lek med krossat glas

Nadja kapade mitt hår i fredags. Känns väldigt bra faktiskt!
 
Från en glad bild till en blä-ig text. Har varit på konstigt humör hela helgen när jag tänker efter. Upp och ner. Nöjd och bitter. Slår vad om att det beror på att jag satte tänderna i Eld, den andra boken i Engelsfors-trilogin. Tänkte skriva något vitsigt om att jag ”slukat eld”, men är liksom inte på humör för det.
 
Boken är alltså inte dålig på något sätt, tvärt om. Jag älskar den. Det farliga med att förlora sig i en bra bok är att det blir så tydligt hur tråkigt ens eget liv är. Och när jag tvingas slita mig från bokens magiska värld och återvända till min egen blir jag bara allmänt bitter. På allt.
 
Jag vill slå alla som påstår att ”du är ju si”, eller ”du tänker ju så”. Folk som tror de känner mig, men som inte har en aning om varken vad jag tycker, tänker eller känner.
Jag vill slå mig själv för att jag ofta behandlar folk precis lika illa som jag ibland tycker att de behandlar mig.

24 kommentarer

Lägg till din →

Håret blev jättebra. Ibland är det skönt att bli av med en bit och få bort det slitna.

Kan också bli sådär när jag fastnar i en bok och sen hamnar i det vanliga livet igen.

Jag tyckte om första boken om Grey, men sen gick det utför. Haha. Jag skulle råda dig till att inte läsa dem.

Har inte gjort några egna kampanjer men vi har jobbat med temat. Men var ju sjukt många år sedan nu.

sv: Hmm, googlade och fick fram att vissa forskare säger det är bra för tänderna för att det innehåller fluor, men andra säger att det är dåligt eftersom det mjukar upp emaljen… fortsätta dricka som vanligt låter lagom.

Vill också ha en, vilken jävla bekräftelse.

Oh dom böckerna är så himla bra! Längtar tills den sista delen kommer ut! 🙂

SV: Tackar 🙂

Lämna ett svar