En recap med höstaktiviteter som bärplock, spa och äppelpaj

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hello Fresh. Läs mer om mina affiliatelänkar.

Jag somnar om och somnar om igen både innan och efter alarmet ringer. Äter bananpannkakor och lyssnar på Melodikrysset, gör ärenden på förmiddagen, pratar bort timmar med tjejerna på eftermiddagen och bakar en äppelpaj under tiden.

Min Bloglovin’-app har försvunnit spårlöst från telefonen och från App Store. Känner mig bortkopplad från min lilla bloggvärld och undrar hur ni mår, jag älskar ju att läsa vad ni skriver, då vill jag skriva själv.

Och så gick en månad eller så, och här är vad jag gjort under tiden, bland annat:

Plockat mer blåbär och lingon i omgångar med olika familjemedlemmar.

Varit hemhemma och umgåtts med min mor, faster, syster med familj. Så megamysigt.

Firat födelsedagar.

Haft bokklubb. Vi hade läst Lögnaren av Nora Roberts. Nu läser vi Je m’appelle Agneta och snart börjar vi med Rosemary’s baby.

Testat Hello Fresh (affiliatelänk). Två veckor av att aldrig behöva fundera på vad vi skulle äta till middag. Det var ju extremt smidigt måste jag säga, och god mat. Lär göra comeback i våra liv framöver. Svamppizzan nedan var MUMS.

Åkt till Varberg för hotell och spa. Det var min födelsedagspresent från Måns. Vi plaskade runt i bubbelpool och bastu, åkte in till stan och kikade på fästningen, åt middag på hotellet och käkade godis framför Lego Masters som är vårt senaste tv-beroende. Så mysig helg med min kära. <3

Tömt Gekås på allt sitt innehåll. Närå, men visst handlade vi en massa bra att ha-saker. Både den dagen och många dagar generellt på sistone har jag tittat på Måns och ba ”Du är verkligen min absoluta favoritpersoner att göra allt och vad som helst med?”. Vilket ju är ett skönt konstaterande med tanke på att vi lever och gör precis allt ihop. Nej men så fint ändå, att det liksom är kul att köpa tvättmedel med honom.

Bakat knäckig äppelpaj á la Camilla Hamid. Jag vann en helt otrolig ”baka den godaste äppelpajen”-korg i en tävling förra veckan. Förutom typ alla ingredienser till pajen innehöll korgen även en gullig kökshandduk, några köksredskap, en jättefin pajform, ett paket kaffe och inte minst Camilla Hamids senaste bakbok. Har trånat efter den! Nu vann jag den och tusen saker till. Hur kul?

Det var väl allt för nu. Jag är nästan oförskämt lycklig faktiskt, mitt i allt rörigt liv som pågår. Det är fint att känna så. Kram på er. <3

6 kommentarer

Lägg till din →

Jag älskar den här sammanfattningen. Det känns som att jag vill hoppa in i allting. Ikläda mig dig typ. Min man är genuint min favoritperson för allt också, riktigt gott ändå! Och jag tror inte alla har den lyxen i sina relationer. Just nu mår jag inte så bra. Jag är inte särskilt lycklig. Men jag sitter inte och grämer mig, utan gör allt möjligt snällt mot mig själv för att klättra upp. Det är jag ändå stolt över.

Svar: Imorgon börjar jag en KBT-behandling och jag tror knappast att det är en hobby, men jag tänker mig att de läxor jag får där ska jag gå ALL IN på för att jag kan inte leva rädd för allt i hela världen längre.

Roligt att få en uppdatering om vad som hänt den senaste tiden! Åh Camilla Hamids bakbok fick jag när jag fyllde år för en månad sedan rätt så exakt, så underbar bok, men ännu inte hunnit baka något! Lät så otroligt mysigt med en spa-dag tillsammans med den man älskar och det låter också så himla underbart att du verkligen uppskattar att få spendera tid med din kära sambo. Det är verkligen något man ska upprätthålla, något jag verkligen fått lära mig nu i efterhand när vi har ett barn tillsammans! <3

Ett så väldigt roligt inlägg att få ta del av – tack för det! Det värmer att läsa att du trivs med livet och med människorna du har omkring dig. Grattis till fin vinst och lyckad äpplepaj.

(Sent) Svar: <3 Tack för din visade omtanke. Jag har nu fått svar gällande min fysiska hälsa, det känns skönt att ha fått en diagnos.

Kram

Lämna ett svar