Helgen hemhemma – en himla massa mat

 
I fredags morse var jag bjuden till Medelin på frukostdejt. Hallå eller vad trevligt. Vi lärde känna varandra när vi sjöng i samma kör och har setts mer och mer för varje år sedan vi slutade. Vi äter ganska ofta frukost ihop, hon och jag. Så glad för henne.
 
 
Vilken frukostutsikt, va! Jag minns knappt vad jag gjorde resten av dagen förutom att laga one pot pasta till mor och far på kvällen och sega framför tvn. Tack och adjö, fredag!
 
 
Efter en fin inledning på lördagen med Charlotte Kallas OS-guld tog mamma och jag en promenad med hunden i snön. Tydligen står jag för nästan all matlagning när jag är hemma – till lunch lagade jag en kikärtsgryta med aubergine, lime och kokos. Så god. På eftermiddagen fick jag fikabesök av min Angelica. Knäppt att ha en distansbästis där relationen fungerar felfritt trots att vi ses brutalt sällan numera.
 
 
Söndagen bestod av OS, semmellunch och en säsong av Gåsmamman. Har inte orkat engagera mig i något annat denna helg. Tråkigt när allt känns tråkigt.
 
Nu: Dunderfrukost bestående av te, avokadomacka och fil med jordgubbar. Mycket mat i detta inlägg, hehe. Åker tillbaka till Jönköping i eftermiddag och laddar för en vecka med långa skoldagar, teknisk tenta och utgång med mina favorittjejer. Var snäll, vecka 7.

30 kommentarer

Lägg till din →

ja men kristinedahl vet ja ju så fint o bra där
alltså gud så ja älskade altanen eller ja det du visade o frukosten v ill ha vill ha 😀

Mysigt med frukostdejt och den utsikten hade jag ju inte tackat nej till.
Härligt när man har sådana där vänner som man inte hinner träffa så ofta men när man väl ses är det som att man aldrig varit ifrån varandra.

Håller tummarna för att det går bra på tentan. Och en utgång med tjejer kan ju aldrig bli fel 😀

Det låter ändå som en fin helg tycker jag. Skönt att bara ta det lugnt sådär ibland. Det ska jag göra i helgen som kommer, det kan jag lova!

SV: Ja det kan verkligen hända mycket under ett år! Vissa år är mer omtumlande än andra och 2018 hoppas jag som sagt inte blir ett lika omtumlande år som 2017 var…

Men åh så mysigt inlägg och massa gott 🙂 visst är det underbart med vänner "hemma" som en inte ser ofta men som det bara känns så naturligt att ses. 🙂 SV: haha oh, så pass! Hjälp 😉 Men jag såg lite av när Sve vann guld idag och det är ju stort ändå 😀

Lämna ett svar