Mys mitt i veckan

 
I går efter skolan åkte jag, Manja och Josefin hem till Lina. Ett välbehövligt avbrott mitt i en skolvecka med en massa måsten. Vi käkade tacos, bakade brownies, färgade Manjas hår, lyssnade på One Direction och drack te. Lucky me som har så fantastiska vänner med så många lika intressen. Bästa. ♥

21 kommentarer

Lägg till din →

Låter som en riktigt bra kväll och ser ut som ni hade roligt också.
Nej jag vill också ha en liten hund, ingen stor. Ska vara så man man ha den i knäet.

Sv: Tack så jätte mycket, super kul att höra! 😀
Åh, vad roligt med körkort, grattis! 😀
Vi har två stycken beaglar, vad har du själv för hundar? 🙂

sv; åh tack så mycket!! nej tyvärr, hade inte tillräckligt med pengar när biljetterna släpptes 🙁 men jag väntar till nästa turné haha

Lämna ett svar