En fin helg

 
Adjö oktober och välkommen november! I fredags samlades hela familjen på Astrid Lindgrens värld där det i vanlig ordning var höstmarknad. Det är alltid mysigt och den här gången slapp jag dofta brandrök efteråt. Linn med familj hängde med oss hem över helgen och fredagkvällen bestod bland annat av tacogratäng och Buzzspelande. I går jobbade jag kväll, och efter stängning åkte jag och pappa till kyrkogården så att jag också fick se alla ljus brinna i mörkret. Jag älskar Alla helgons dag, så himla fint.
 
I morse åkte Linn och gänget tillbaka till Stockholm och hittills har jag bara sett reprisen av gårdagens Så mycket bättre och ätit överblivna spökmaränger. Detta är verkligen den bästa typen av söndag – att bara slappa, ta igen sådant man missat och vara nöjd efter en bra vecka. ♥
 

9 kommentarer

Lägg till din →

Låter som en finfin helg! Håller med om att Alla helgons dag är så fin och viktig också såklart.

sv;
Yay vad roligt att du tyckte det, det glädjer mig verkligen 😀

Lämna ett svar