Kaosdagar

Här står jag och ser svart och svår ut.
 
Har varit så himla stingslig den här veckan. Har känts som att jag förbrukat den där potten av lycka och lätthet och liksom trillat ner till tomheten och frustrationen igen, sådär som jag gör ibland. Jag har inte ens orkat boka en tvättid. Att hushålla med energin och få någon slags balans i livet tycks inte vara min grej. 100% upp eller 100% ner, inga mellanting.
 
I onsdags fick jag byta fokus från många småproblem till ett större. Högst oklart om det är vettigt att bota ett problem med ett annat. Hur som helst fick vi besked om vår utlandstermin och besvikelsen var så stor när jag insåg att jag skulle kommit in på mitt förstahandsval om det inte hade varit för att någon slarvat bort mina engagemangspoäng. Jag kom istället in på mitt fjärdehandsval och nu är frågan om jag ska nöja mig med det jag fick eller chansa hej vilt mot mitt mål och kanske förlora hela utlandsterminen på kuppen. Jag är så kluven att jag är förvånad att den högra delen av kroppen fortfarande sitter ihop med den vänstra. Har varit världens drama queen de senaste dagarna, men det känns så jävla surt att behöva sota för någon annans misstag.
 
Mitt liv känns allt mer som en dråplig komedi, på gott och ont. Just nu är filmen inne i den där delen då allt det roliga fått en mer allvarsam prägel. Det går över snart. Och annars då? Det är inspirerande möten, nya bekantskaper, varma kramar och kvällar som slutar med besvikelse om vartannat. Mitt i allt finns så många fantastiska människor i min närhet. Vi är vilse tillsammans och jag lutar mig mot dem tills jag står stadigt igen.

21 kommentarer

Lägg till din →

Vad tråkigt att allt är så rörigt och jobbigt, och så himla frustrerande när man får lida på grund av någon annans misstag! Hoppas allt ordnar sig snart. Sköt om dig!

Känner igen mig ibland, antingen så är det 100% bra eller 100% dåligt.
Hoppas att allt blir bra snart.

sv: ja visst var den snygg, jag älskar den 🙂

Nej vad tråkigt med utlandsterminen! Hoppas det går att lösa på något vis så att du kommer någonstans dit du vill. Vad var ditt förstahandsval ? 🙂

Usch va jobbigt men när sådana saker händer mig försöker jag alltid tänka att det var menat så, man kanske inte förstår det just då men man kommer förstå det så småningom 🙂

Men åh vad tråkigt att höra att du inte kunde komma in på ditt förstahandsval. Men hoppas att du kan åtminstone höra efter ifall att det finns någon möjlighet att kunna få förstahandsvalet, så att du slipper att må dåligt av den fjärde! 🙂

Sv; tack ska du ha! 🙂

Stackare 🙁 låter inte som du är så glad, hoppas du känner dig lite gladare så fort som möjligt. Men förstår att du blir ledsen, varför ska du behöva få lida för deras misstag :/ går det inte o ordna tror du? det är ju ändå dem som gjort fel.

Ush vad jobbigt, men du hittar nog någon mellanbalans och det ordnar nog sig! Hoppas du känner dig bättre!

sv: Men tack finis!!
Kram

men åh, välkommen till svartvita världen, antingen är livet en fest eller så suger allt :/ Hoppas det vänder snart iallafall finis!

Vad var första resp. fjärdehandsvalet då? Går det inte att påtala det faktum att det är p.g.a. någon annan du inte kom in på förstahandsvalet?

SV: Tack! Ja, jag tycker vi, hela laget, ska vara nöjda efter helgen. Det finns givetvi uppenbara brister som vi måste jobba på, men i stort tycker jag ändå att vi ska vara nöjda 🙂

Lämna ett svar