Årets första dagar

 
Två dagar av 365 har snart passerat. Jag startade året med en promenad i den smältande snön tillsammans med familjen. Senare en snabb fika med min moster och hennes familj innan det bar av mot jobbet för inventering hela kvällen. Idag har jag varit i Kalmar och träffat Manja och Josefin som är hemma från Norgeland en sväng. På riktigt, är så full av energi efter att ha träffat dem. Bara titta på dem liksom. MINA VÄNNER ÄR BÄST I VÄRLDEN, SÅ DET SÅ. Puss och hej.

17 kommentarer

Lägg till din →

Så himla härlig bild!:D

sv: Jag ska gå på 5 seconds off summer och One Direction:) Kramisar♥

Låter som en bra dag! 😀

Ps. Jag håller på att skapa eget företag och har ställt en fråga till mina läsare. Jag undrar om du kan tänka dig att kika in i bloggen och kanske svara på frågan? Det skulle betyda mycket! <3

Lämna ett svar