Lägesuppdatering en måndag

 
Hej från köket! Skriver så sällan spontana inlägg att jag blir helt exalterad varje gång. Har tagit med mig datorn till köket för omväxlingens skull, känns trevligt på något sätt. Hittills denna morgon har jag ätit en god frukost, druckit te, kollat flygbiljetter och duschat. Om en stund ska jag koka lite pasta och luncha med mamma innan jag åker till jobbet.
 
Ansökan till högskolan öppnar idag. Vill söka nu, men får visst vänta ett par timmar (aka till imorgon eftersom jag jobbar hela kvällen). Känner så för det mesta just nu. Har många lösa planer och saker att göra, men de mest flyger omkring och jag behöver liksom fånga dem, ta tag i dem, och plocka ned dem för att få ro i själen. Bestämma. Jag gillar ju inte ovissheten.

29 kommentarer

Lägg till din →

Mysigt att äta lunch med din mamma! 😀

Sv; Ja, det var en härlig vecka då vi fick välja vad vi ville äta själva 😀

Kram ♥

Hej!

Jag har nu genom random.org fått fram veckans bloggvinnare – Kika gärna in och se om det blev du!

Om inte, finns ny chans uppe !! Ha en trevlig måndag.

Så himla härligt att starta morgonen med en god frukost och även hinna med en god lunch med mamma innan du drar till jobbet! Lät väldigt gott med pasta till lunch! Själv så känner jag mig oinspirerad och har verkligen fastnat i vissa maträtter bara.. Skulle så gärna vilja variera mig mer och hitta inspiration men vette tusan vart man ska hitta det nånstans? Vart får du inspiration till olika maträtter? :)<3

Men det är så rogivande att läsa så man borde göra det mer 🙂
Jag orkar lite mer om dagarna, sover inte på em som jag var tvungen att göra innan men jag känner mig utmattad. Men har fått diagnos utmattad & med värk pga jobbet. Så blir nog tvungen att säga upp mig sen.

Flygbiljetter? Spännande, flygbiljetter till vart?
Hoppas du får in ansökningarna i morgon då, men det lär du ju få. Hur många utbildningar har du tänkt söka och vart i Sverige?

Ja, är sjukt jobbigt med stela människor på konsert. Som tur är påverkar det inte mig särskilt mycket utan jag sjunger och viftar till takten ändå-

Lycka till! Vad är det du jobbar med?
Hoppas att allt är bra med dig och att du fått en toppenstart på veckan!
Kram!

fina du .:;D

– Glöm inte att vara med i min veckans blogg tävling, vinnaren få en länk och få synas i min vänstermeny i en vecka <3

En så trevlig uppdatering!
Lycka till med sökandet av fortsatta studier. Sök allt du kan tänka dig, med det vill vill allra helst först på listan. När beskedet sedan kommer kan dina planer ha gått i en annan riktning och då är det skönt att ha ett skyddsnät, en eventuell utbildning att påbörja. 🙂
Kram

Ska också ansöka till högskolan, måste också sätta mig ner och ta tag i det hela. Gillar inte mellanläget och ovissheten.
Känns mycket bättre när det väl är inskickat liksom 🙂

Sv: men precis! Jag känner att jag kan fastna i att blogga om vad andra vill läsa om, inte vad jag vill skriva om.
Då tappar jag helt lusten liksom 🙂

Haha, härligt inlägg, ellen! 😀

Vad har du för planer om vad du ska söka till hösten då?
Tack för att du påminde mig om det btw, det hade jag glömt… 😛

SV: Det låter inte helt fel! Är det bara tävlingar i Sverige du rapporterar från då, eller åker du utomlands och rapporterar också? 🙂

Lämna ett svar