I princip hela december i snabbrepris

 
Jag har knappt skrivit ett enda vardagsinlägg i december, så jag känner att det börjar bli dags nu. Den här månaden har jag jobbat väldigt mycket, men förutom det har jag varit i Kalmar ett par vändor och turboshoppat. Jag har även bakat pepparkakor och i övrigt spenderat mycket tid med min familj. Jag har promenerat med min fina Angelica, träffat Elin och Matilda, sett min kusins luciafirande och firat Vincents födelsedag. Igår var det julafton, men den fina dagen kommer det ett enskilt inlägg om senare.
 
Hoppas ni hade en jättefin julafton och att helgen fortsätter så. Om inte så skickar jag en stor kram. Eller ni kan ju få en kram i vilket fall som. Ni fattar. Jag är helt slut efter gårdagen som bjöd på både jobb och firande till alldeles för sent. Ska sega resten av kvällen och ladda om för jobb imorgon. Ser fram emot nästa månads lön…
 

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar