En intensiv helg

Fick fantastiska blommor på Alla hjärtans dag.
 
Jisses, vad mycket jag har hunnit med den här helgen. Fredagen började med ett kort arbetspass, och sedan hämtade jag mamma från hennes jobb och vi uträttade en massa ärenden. Sålde fonder, köpte presenter, handlade mat och en hel del annat. På kvällen åkte jag och Elsa till Oskarshamn där vi fick vara med och fira Angelicas 20-årsdag med bowling och mat. Det var en fin kväll trots att jag av okänd anledning var på ett fruktansvärt dåligt humör, inte alls överens med mig själv. Lördagen, Alla hjärtans dag, började med fina blommor och små presenter vid frukosten. Såg VM-genrepet innan det blev en fika hos storasyster och sedan Melodifestivalen hos Elin. Idag har jag parkerat mig i soffan. Twittrar från skidloppen och bara andas lite. Försöker samla tankarna efter helgen. Känner mig ganska nollställd gällande allt just nu. Och så bjöd jag er just på världens tråkigaste blogginlägg. Byeee!
 
Jag tävlar om att bli avritad hos marinapalme.blogg.se.

23 kommentarer

Lägg till din →

Gud vad mysigt det låter dom du har haft det i helgen! Jobbigt dock att att du inte kände dig på humör i fredags utav okänd anledning egentligen 🙁 Hoppas det känns bättre idag och att du får en fin avslutning på helgen <3

Men oj, Oskarshamn!? Där bor ju jag, hehe! Så himla konstigt att läsa om sin stad såhär, vanligtvis har ingen ens hört stadsnamnet 🙂

Lämna ett svar