Nio sparade bilder från Snapchat

 
Såhär kan det se ut om man är vän med mig på Snapchat. Eller, nu ljög jag lite. Detta är ju ett par bilder som jag av olika anledningar (mest troligt för att skriva det här inlägget) har sparat, de andra har liksom gjort sitt efter fem sekunder hos mottagaren. Jag ger er ”Hej, jag har en inbakad fläta”, ”Palla tvätta bort sminket”, ”När håret självtorkar”, ”SELFIE”, ”Rast på jobbet”, ”Jag och syster firar jul”, ”Jag bär samma skjorta lite för ofta”, ”Hjärtliga trisslotter” och ”Chaffis-Ellen”.
 
Vill ni lägga till mig på Snapchat så heter jag ellenrebecka.

19 kommentarer

Lägg till din →

Härliga bilder. Jag har snapchat men är sämst i världen på att använda det. Är nog för gammal, haha.
Gött att du vinner varje gång 😀

Snapchat är så kul men tyvärr har jag inte varit inne där nu på ett tag av någon okänd anledning haha? Ska bannemig in och snapa lite senare nu ikväll tror jag! 😀

Himla härliga bilder 🙂

Sv: Vad härligt att du tycker det 🙂
Vi får se lite hur det blir, men ska testa på att "bokialisera", sen blir det nog inte totalt "hardcore" hihi 🙂
-Men eller hur, ursh 🙁

Lämna ett svar