Maj i text och bilder

Men herregud. Snart har hela maj passerat. Med fullspäckade veckor, flängande till olika städer om helgerna. Jag lägger tusenlappar på att förändra mitt utseende för jag måste bli ny.
 
Dricker öl på en soffa med kompisar jag nästan aldrig hänger med, går på jobbmöten, styr överraskningsfest, brunchar, tar en AW, kommer knappt in i lägenheten för alla saker som står lastade precis innanför dörren. Cyklar för första gången på ett år, stoppar trafiken, hejar på någon från några helger tidigare, tycker att det är det bästa som finns att cykla genom stan en vanlig onsdag. 
 
Fyra timmar på en buss och jag är mitt lyckligaste jag. Det spritter i mig nu. Jag blundar för smutsen. Slår rekord av bara farten. Och som ett brev på posten, eller som pms efter ägglossning, kommer de stingsliga kvällarna när jag landar på jorden igen. 
 
Jag tänker förneka missnöjet en stund. Vi kikar på några bilder från det fina av maj istället.
 
 
Linnéa fyllde 25! Vi drog ihop ett gäng och överraskade henne med bubbel och ballonger. Linnéa. ♥
 
 
Firargänget. 
 
 
Hade svullna ögonlock en morgon. Man hade ju kunnat tro att det var den dagen jag grät lite på väg till kontoret men det var det inte. 
 
 
Sprang vårruset med jobbet! Kul! Ida och jag ville se ut som att vi vunnit OS typ. 
 
 
Åkte till Stockholm för en helg med min panel. Den här konvon speglar mig så bra. Ett lotteri om man lyckas få mig när jag är en sol eller ett åskmoln. 
 
 
Var helt klart en sol denna helg. 
 
 
Mellan långfrukostar, bubbelkvällar och sömn bredvid Moa på en luftmadrass kikade vi in på Mikaelas kontor. Alltså. Mina kompisar är så coola och vuxna och häftiga och duktiga! 
 
 
Två glada tanter som köpt lunch och laddar för picknick.
 
 
PICKNICK! På kvällen såg vi Eurovision. Mot slutet hängde Moa på min axel, Julia sov i mitt knä, Mikaela snarkade en bit bort. Blir alldeles känslosam i efterhand, TÄNK att jag har dem, min Jönkan-familj, mina eviga stjärnor.
 
 
Vi pratar så självklart om allt som är piss. Duckar inte för något. Och har så trevligt under tiden? Jag älskar älskar älskar dem för allt de varit för mig de senaste åren, för vad vi gjort för varandra och för att vi fortsätter. 
 
Blev lite gladare igen nu när jag tänkte på det. 

16 kommentarer

Lägg till din →

Kan vi snälla stanna tiden?? Jag vill inte lämna Maj! Jag vill hinna med så himla mycket mer! Jag vill hinna med allt det som du har checkat av – allt det som stod på min lista! Glad att du gjorde det i alla fall! KRAM hjärtat <3

Hej,
min förra blogg var tvseriebloggen.nu men jag har valt att skapa en ny som du kan läsa om varför jag valt att göra det!

Hoppas du har haft en bra dag 😀

Kram
SerieTjejen

Fina du 💕 härlig månad med många fina stunder. Hoppas sommaren och värmen kommer nu och att den blir grym för oss!

Jag fullkomligt älskar hur du bah verkar skina genom bilderna! Så fint att se, fast vi inte direkt känner varann?

Du bjuder på varma ord och så många härliga bilder från maj månad! <3

Svar: Tack så mycket för orden. Vad roligt att du gillar mina nya resväska, det måste betyda att vi båda har bra smak. 😉

Kram

Lämna ett svar