Om lösgodis och digital kurragömma

Varför är jag min menscykel? Och varför blir jag mer och mer min menscykel för varje månad som går? De senaste veckorna har jag gått från lättprovocerad och bråkig till toppen av världen, för att sedan kraschlanda i känslan av tomhet och ängslan. Och nu – kreativ och pepp igen. Det är… intressant att vara kvinna. Absolut.

I fredags var jag sprallig. Så sprallig att jag spexade på hemmakontoret. Kunde varken prata om eller tänka på något annat än lösgodis. Jag hade haft ont i huvudet i en vecka men den här dagen sken sinnet med solen. Tog långlunch och promenerade till stan, det var svinkallt och blåsigt, köpte godis och kunde inte v ä n t a till fredagsmyset. Måns och jag började gå igenom alla gamla Johan Falk filmer förra helgen och har nu sett 13 filmer på elva dagar.

På lördagen kom pappa på besök. Vi gjorde ärenden, planterade om växter och åt bakelser. Som man gör. I söndags var Måns och jag på husvisning och sen var det jobbvecka igen. Fort går det.

Häromdagen funderade jag på att försvinna från sociala medier. Jag blir så matt ibland när jag tänker på att vem som helst som helst kan grotta i vilka sidor jag gillat på Facebook (ljug – har såklart begränsat detta i mina inställningar), hur många jag följer på Twitter eller exakt vad jag kände den 26 juni 2013. Nä men. Ni fattar. Jag har börjat känna ett större behov av att vara ifred. Fast ja, nu är jag ju på andra sidan menscykeln och vill både blogga och starta Youtubekanal. Såklart. För att dela med sig är ju både det roligaste och viktigaste som finns. Berg- och dalbanan! Man blir inte klok på den, eller hur?

Vad tänker du på idag?

9 kommentarer

Lägg till din →

”Varför är jag min menscykel?” lol! Det är frågan vi alla ställer oss. Ett tag trodde jag att det skulle gå att parera svängarna om jag bara hade koll på var i bergochdalbanan jag befann mig, men icke! Det är bara till att snällt åka med 😛

Älskar när man snöar in sig på saker maniskt som exempelvis plöja Johan Falk<333 Om menscykeln, signar mig på igenkänningen där!

Menscykeln är ju verkligen heeelt fantastisk ibland, eller inte haha! Känner verkligen igen mig och älskar när man typ känner sig lättirriterad och allt och ser sen på sin karta att jahaaa de är pga mensen såklart<33

Sjukt avis på ditt lördagsgodis (din godissmak är inte heller dålig). Kan ju inte få tag på’t härifrån 🙁

Jag tänker hur viktigt vädret är i våra liv!!! Det påverkar ju ALLT. Ska skriva blogginlägg om detta.

Lämna ett svar