Mellandagar med firande och sjukstuga

Efter en lugn julafton hemma styrde vi bilen mot mitt hemhemma. Åt middag med mamma, bytte julklappar, åt jullunch hos storasyster, gick promenader med hunden, åt pizza med faster och kusin, såg film x3.

När vi kom hem till Habo igen började halsen göra ont, och det som skulle vara två arbetsdagar byttes mot sömn, feberkänsla och snörvlande på soffan. Så less, har jag känt mig av denna sjukdom. Hela december försvann i ett nafs, jag har inte hunnit reflektera. Däremot har jag hunnit se både Zebrarummet och Folk med ångest när jag väl slutade sova dagtid. Alltid något.

Vi skulle ha firat nyår hos Lisa och Martin i kväll, men av förklarliga skäl blir vi hemma istället. Jag ska försöka ta en dusch och slänga ihop några tapas. Alla mina kläder är snoriga och äta bör man.

Kram på er!

7 kommentarer

Lägg till din →

Men näsblodet hör till ditt virus också? Stackare som råkade få ett som bröt ut! Eller egentligen, ibland kan ju förkylningsvirus ligga och bråka i månader, det kanske är bättre att det bryter ut och går över… fast jag ska inte säga att jag är någon expert, hehe, vill bara att du ska må bättre <3

Ni är tre ljuvliga stjärnor och alla bitar utom just sjukdomen låter faktiskt som en jul värdig en drottning. Och nu är det över och ego-året och hippie-utan-hasch-året är här! GOTT NYTT ÅR!

Lämna ett svar