Frågor från kommentarsfältet – om plugg, jobb och tatueringar

Ibland får jag frågor i kommentarsfältet. I dag svarar jag på några av dem!

Var har du pluggat?

Jag pluggade medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning strategisk kommunikation. Det innebär att jag läst kurser som handlar om exempelvis kommunikativa grunder, marknadsrätt, språket som arbetsredskap, kriskommunikation, digitala verktyg och webbdesign. Började hösten 2015 och tog examen våren 2019.

Studentlivet gör mig varm i hjärtat 4ever. <3

Vad jobbar du med?

Jag jobbar som kommunikatör på en myndighet. Främst roddar jag vårt intranät och är kommunikationsstöd i olika projekt.

Blir så nyfiken på hur du känner med jobb etc i framtiden. Känner du att du hittat rätt jobb nu eller hur vill du att din karriär utvecklas i framtiden?

Jag trivs på jobbet och jag lär mig så mycket varje dag. Är verkligen tacksam för att jag hamnat där jag hamnat.

Just nu är mitt nuvarande jobb rätt, men jag kommer ju inte stanna till pensionen. Längre fram skulle jag nog vilja jobba med något som jag känner mer personligt engagemang för.

Och jag blev nyfiken på din tatuering, är det ”vi” det står eller är det romerska siffran 6?

Tatueringen står för både ”vi” och siffran 6. Mina vänner och jag gjorde likadana tatueringar som en hyllning till vår vän som dog för ett antal år sedan. Vi var sex personer i gänget innan hon försvann, därav sexan och vi:et. Dessutom finns det symbolik i att V:et (femman) och i:et (ettan) är skilda från varandra. Vi fem som är kvar, och hon som vandrat vidare men fortfarande är en del av oss. Jag har fem tatueringar totalt och detta är tveklöst den jag gillar bäst.

Har du en annan fråga? Skriv den i en kommentar så kommer den med nästa gång!

6 kommentarer

Lägg till din →

Nej men åh så fin tatuering, verkligen så betydelsefull<3 Så roligt att läsa vad du pluggat och härligt att du trivs på jobbet 😀

Lämna ett svar