En månad som går mot sitt slut

 
Hej såhär i slutet av oktober. Alltid när det går såhär lång tid mellan inläggen måste jag gå tillbaka och läsa min egen blogg för att veta vad jag skrivit om. Ibland måste jag gå tillbaka för att ens veta vad jag gjort, för jag minns inte. Har sådant guldfiskminne nu för tiden. Jag tror jag slutade någonstans vid Stockholm, och därefter har jag varit mer eller mindre sjuk. En seg förkylning har det varit som fortfarande inte släppt helt men jag känner mig definitivt bättre. Under min lilla sjukdomsperiod har jag sett en och en halv säsong av Girls (sjukt bra!), läst 200 sidor i en bok och gått en del promenader. Annars inget. Jisses vad tråkigt det är att vara sjuk.
 
Mitt humör och min inställning till livet åker verkligen en galen berg- och dalbana just nu. Sjuka toppar och djupa dalar. I går var jag i alla fall pigg nog att jobba. Det var skönt att vara tillbaka, för trots att jag blev trött gav det mig samtidigt en väldig energi att få göra något annat än att bara hänga hemma. Jag behöver hålla mig sysselsatt för att inte bli allt för deppig. I dag har jag känt mig väldigt seg hela dagen, men har ändå varit på kalas hos Agnes i kväll för att fira hennes treårsdag. Fatta tre år!
 

7 kommentarer

Lägg till din →

Åh vad fin, grattis till henne i efterskott!! Hoppas att du får fler uppgångar än nedgångar gällande humöret… Kram <3

sv;
Jaaaa och det är nog därför jag tycker om dem så mycket! I see, men då kommer jag nog göra det haha, tack 😀

Lämna ett svar