20 annorlunda frågor

 
Om du fick leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?
Inte Pretty Little Liars! Jag skulle nog välja att leva i Sex and The City. Vem vill inte hänga med Carrie & co i New York, liksom?
 
Vad ville du bli när du blev stor när du var liten?
Artist, skådespelare, delfinskötare (är det ens ett yrke?) och lärare. Senare ville jag bli fotograf och journalist.
 
Vilken är din favoritdoft?
En frisk blommig/fruktig parfym, nybakade bullar och sköljmedel står högt på listan.
 
Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?
Fy vad hemskt, känns som att det där med att se olika saker är en så viktig del av livet. Men… jag skulle väl placera mig på något ställe med fin utsikt. Gärna någonstans där det inte finns så många människor, skulle bli sjukt irriterad om någon satte sig på mig.
 
Du får veta att jorden går under om 12 timmar, vad gör du?
Skriker ”BULLSHIT!” och hänvisar till alla gånger jorden har gått under tidigare. Mm, just det.
 
Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?
Hur andra människor bemötte mig och antagligen även hur jag skulle behandla andra människor. Kön är en så social grej.
 
 
Vilket är ditt favoritämne i skolan?
Går ju inte i skolan längre. Sjukt konstigt. Men i gymnasiet var mina favoritämnen svenska, engelska och radioproduktion. 
 
Vad gör du om tio år?
Undrar samma. Är 29 år då. Förhoppningsvis har jag ett roligt jobb som har med information och kommunikation att göra. Bor i en fin lägenhet med min sambo och en katt eller två. Egentligen är katterna viktigast. He-he.
 
Vilken är din bästa danslåt?
Oj. Mamma tycker att jag dansar ”fint” till Macarena. Haha. Ha.
 
Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?
Vill svara ”kläder”, men skulle nog inte ha fantasi nog till det. Jag skulle typ sy snygga tygpåsar, haha.
 
Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?
1: Varför euro?
2: Varför denna enorma summa? Hatar sådana vinster. Ingen behöver så mycket pengar.
3: Bullshit.
4: Happ, okej då.
5: Köpa en fet lägenhet, dela med mig till familj och vänner, skänka till välgörenhet, spara.
 
Vad tycker du om ordet hen?
Jättebra och användbart. Förstår inte hetsen kring ordet. Är så PK, haha.
 
En högst oklar bild från när jag gick i högstadiet.
 
Vilket är ditt bästa recept och varför?
Alltså, jag kan varken laga mat eller baka. Eller, jag kan väl (brukar försvara mig med att jag hade MVG i hemkunskap i högstadiet), men jag gör det inte om jag inte måste. Booooring.
 
Vad tycker du om köttkonsumtion?
Har funderat på att bli vegetarian ganska länge, men är för lat. Tyvärr. Väljer dock gärna vegetariskt när jag äter ute om det finns trevliga alternativ. Ett steg på vägen i alla fall.
 
Är du beroende av något?
Socker och tandtråd.
 
Vilken musik gillar du bäst?
Lugn och gärna lite deppig musik. Är sämst på genrer men lyssnar mycket på The 1975, Seinabo Sey, M83, Ed Sheeran, Lana Del Rey, Sam Smith och liknande om det säger något.
 
Vad gör dig riktigt förbannad?
Sexism, nonchalans, brist på respekt, ovilja att förstå.
 
Har du något riktigt bra tips till killar?
Va? I vilket sammanhang? Nej.
 
 
Finns det någon reklam som du tycker är riktigt bra?
Brukar gilla Barncancerfondens reklam. Gillar även Sveriges Kvinnolobbys pågående kampanj.
 
Är du dig lik nu, som du var när du var barn?
Både ja och nej. Vissa karaktärsdrag kommer väl alltid finnas kvar och ”vara jag”, typ som att jag är väldigt självcentrerad och gärna spenderar mycket tid för mig själv. I övrigt har jag blivit mindre blyg och mer jag. Ju äldre man blir desto mer kan man tycka och tänka själv. Så småningom inser man att våra olikheter är våra styrkor. Känner att jag blev en klyschig moraltant nu, så hej då!
 

20 kommentarer

Lägg till din →

Vad kul att läsa!! Jag gillar också ordet "hen" förresten. Vet dock inte om hetsen kan handla om när man använder deT; jag använder det iaf i sammanhang där jag inte vet om jag pratar om en tjej eller kille. Kan vara "ni kommer att få en ny lärare" så kan jag säga "hoppas att hen är braaa" 🙂

sv;
Aaahh, det var roligt och riktigt annorlunda 😀

Vad kul att läsa!! Jag gillar också ordet "hen" förresten. Vet dock inte om hetsen kan handla om när man använder deT; jag använder det iaf i sammanhang där jag inte vet om jag pratar om en tjej eller kille. Kan vara "ni kommer att få en ny lärare" så kan jag säga "hoppas att hen är braaa" 🙂

sv;
Aaahh, det var roligt och riktigt annorlunda 😀

Är detta frågor du har fått förresten, eller vem skapar dessa listor? Har en förfärlig brist på inspo vad gäller bloggar men jag älskar att läsa listor så det vore ju något att skriva själv kanske! 😀 Tack på förhand..!

Lämna ett svar