Veckans lista

Stal en lista från Celine och modifierade den något. Håll tillgodo! 
 
Veckans nya:
Min hårfärg! Några timmar ny!
 
 
Veckans längt:
Att få komma hemhem till helgen och åka till Astrid Lindgrens värld med mor och syskonbarn på lördag. Huuur mysigt?
 
 
Veckans tragiska:
Mitt magont inför valet. Jimmie Åkessons ansikte poppade upp på min skärm när jag såg en serie och jag började nästan GRÅTA för jag tycker det är så jävla obehagligt att så många sympatiserar med ett så inhumant parti.
 
Kan vi lura personerna som tänker rösta på SD att valet är inställt? De verkar ju ändå inte superbright.
 
Veckans serie:
Har bara tittat på Love Island och Idol… :-)) Svag karaktär.
 
Veckans mest irriterande:
Min nya granne hade efterfest i natt. De höll mig vaken 3:30 till 5 med sitt jävla oväsen. Gick upp och sa till dem två gånger. Jävligt lack.
 
Veckans roligaste:
Är på sånt piffhumör! Har burit kjol, hårband och läppstift och haft olikfärgade naglar hela veckan och har så mycket stilinspo. SÅ_ KUL_! Vill köpa allt! Alltid vara piff! Konsumtionssamhället <33 </33
 
 
Veckans mysigaste:
Klara och jag fick varsin av Annikas katter i knät och hade det sååå gosigt för några dagar sedan. Jag är en sån himla närhetsjunkie att när någon råkade knuffa till mig på insparksfestivalen förra helgen menade Veera att jag ju egentligen nästan ville tacka och säga ”knuffas gärna lite till, det är så trevligt så”.
 
 
Veckans viktigaste:
Linnéa och jag förtidsröstade häromdagen. Vi var typ FNISSIGA och lite nervösa pga så stor och viktig grej. Fun fact förresten: Om man förtidsröstar och dör innan valdagen så räknas fortfarande rösten. Så spring fort som fän om du känner dig skraltig!

16 kommentarer

Lägg till din →

ahahah? 100% redo att dö nu när jag röstat!!! + vad kul att va på piffhumör! vill också. är mest på spahumör dock? vill ansiktsmaska måla naglarna och ha inpackning i håret lol

Ja fy jag är också riktigt orolig för det här valet. Har inte själv bestämt mig helt vilka jag ska lägga min röst på men vet ju helt säkert vilka som ej får min röst!

Lämna ett svar