En annorlunda lista

 
Låt säga att du får bestämma hur du dör. Beskriv den scenen.
Alltså… Förutsättningarna är att jag är gammal, typ 90+ och har levt ett friskt liv och känner att jag uppnått det jag vill. Undviker gärna en allt för dramatisk död så låt mig bara somna in (kan man ens det?), tack.
 
Vem är den klokaste du vet?
Oj, gud vad svårt. Tänkte säga att jag inte vet någon, men… Folk är väl kloka inom olika områden, antar jag. Tycker ju oftast att Natashja Blomberg är en väldigt vettig kvinna. Min mamma tycker dock ofta att jag är klok, och det är ju ganska trevligt.
 
Dessa brudar gör livet tusen gånger bättre. ♥
 
När älskar du att leva?
När jag gör spontana äventyr med mina vänner, när jag uppnår något jag kämpat för, när jag vinner saker, när jag får beröm, när jag trycker sönder mina vänners händer och ser mina favoriter komma ut på scenen samtidigt som min hörsel helt försvinner, när jag har flera dagars ledighet framför mig, när jag skrattar så jag gråter, när jag har djupa samtal med mina vänner, när jag kommer hem efter en lång dag eller flera borta, när jag sitter framför brasan med en kopp te och bara tänker, när jag följer ett riktigt bra skidlopp, när jag kramar mina vänner och känner att de är de bästa som finns.
 
När tycker du att livet suger?
När människor som sprider negativ energi förstör mitt humör, när toalettpappret tar slut, när något sabbar mina planer, när jag inte lyckas få biljetter till en efterlängtad konsert, när människor gör mig besviken, när 5SOS ställer in i Köpenhamn, när jag får vänta för länge, när jag är riktigt sjuk, när det regnar och jag måste gå ut utan paraply, när jag har mensvärk, när folk är idioter, när jag gör människor besvikna, när folk inte förstår.
 
Vilka är dina 5 top-artists på Spotify?
Hur ser man det ens? Trodde bara man kunde se vilka låtar och album man spelat mest. Har en känsla av att Ed Sheeran, Lana Del Rey, Little Mix och The 1975 ligger ganska bra till.
 
Vad var ditt nickname på Lunarstorm?
HAHA. Bytte endel men mitt första var magiska_ellen. Helt fruktansvärt, men ganska kul.
 
Spot on.
 
Vem skulle spela huvudrollen i filmatiseringen av ditt liv?
Det här är en så konstig fråga. Handlar det om vilken skådespelare som skulle kunna vara lik mig till utseendet? För jag menar, att vara lik någon till personligheten ska väl inte spela någon roll eftersom skådespeleri går ut på att spela roller? Okej, ska sluta överanalysera frågor i blogglistor. Jag känner mig ibland lite som en Bridget Jones, så vi kör på Renée Zellweger.
 
Vilken låt skulle vara soundtracket?
Busy Doin’ Nothin’ med Ace Wilder, lätt som en plätt.
 
Om du var tvungen att krydda all din mat med en krydda (ej salt/peppar) för resten av ditt liv, vilken skulle du välja?
FYYY FAN VAD TRÅKIGT! Shit. Usch. Blä. Får man välja örtsalt eller svartpeppar, typ?
 
Vilka egenskaper värdesätter du hos andra?
Älskar roliga människor. Gillar även de som är genuina, omtänksamma och pålitliga.
 
Vilka egenskaper har du svårt för hos andra?
Arrogans. Har även sjukt svårt för människor som är otrevliga helt utan anledning. Det finns förvånansvärt många utav dem. Usch.
 
Hur länge tror du att du kommer blogga?
Åtminstone ett par år till.
 

9 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar