Frågor, svar och en glad bildserie

Vem höll du senast hand med?
Måns. Vi håller alltid varandra i handen när vi ska somna. GULLIGT, när jag tänker efter.

Saknar för övrigt att skaka hand med folk? Lägger så mycket prestige i att jag har ett bra handslag (tycker jag själv), och det är liksom ett så bra sätt att ha en första kontakt. Rip alla handslag som aldrig lär komma tillbaka efter pandemin.

Är du enkel att komma överens med?
Gud ja. Jag är så himla inställsam.

Vilken var din favoritbok när du var liten?
När mamma läste för mig var det Olssons pastejer och Solägget. Strålande böcker verkligen!! När jag började läsa själv var jag tämligen besatt av detektiven Lill-Kitty.

Har du någon vana som du tror att få andra har?
Jag använder tandtråd i samband med varenda tandborstning, alltså minst två gånger om dagen. Få saker gör mig mer hispig än att inte ha tandtråd tillgänglig.

Skulle du hellre se ut som en potatis, eller känna dig som en?
Känna mig som en! Lätt. Det gör jag ganska ofta ändå, hehe.

tb häromdagen när Måns och jag sa ”jag älskar…” i kör,
men han avslutade med ”dig” och jag med ”potatis”. Oops.

Tycker du om ditt namn? Skulle du kunna ändra det?
Tycker att jag har ett toppennamn! Måns och jag strugglar mycket i den här frågan när vi tänker på ett framtida giftermål, eftersom han inte kan heta Måns Gräntz (hör väl vem som helst) men jag absolut inte vill byta bort mitt. Egentligen skulle det vara helt okej att vi hade olika efternamn, men jag vill att eventuella framtida avkommor ska ha ETT efternamn och inte dubbla. Aja senare problem.

När du scrollar sociala medier, ser du helst bilder från kändisar eller dina bästa vänner?
Filåt alla kompisar, men kändisar. Dem följer jag ju för att jag gillar deras flöden. Mina vänner följer jag för att jag bryr mig om dem och vill se vad de har för sig.

Tycker du att alla förtjänar en andra chans?
En andra chans på något sätt, absolut, men inte i samma situation eller med samma person.

Om du är extremt tyst, vad betyder det?
Att jag är sur! Det slår om direkt till total tystnad.

Vad är det elakaste någon sagt till dig?
”Du använder mig som livboj just nu och jag vet inte hur länge jag orkar hålla mig över ytan”, pga situationen den repliken kom i. ”Du kommer aldrig träffa någon som står ut med dig” kvalar ju också in på listan.

Skulle du kunna dejta en 18-åring i den ålder du är i nu?
Nä, har väldigt svårt att tro det. PS: Är 25.

Hur tar du emot komplimanger?
Säger ”Vaaa nä guddd, tycker du? Nä vad fint, VA, berätta mer?!”. Berättar gärna för prick alla jag träffar efteråt att jag fått höra detta fina om mig själv också. Jag är verkligen helt odräglig med komplimanger.

11 kommentarer

Lägg till din →

Måns Gräntz låter inte så farligt enligt mig. Värre om man heter typ Ann Ahl som blir anal haha. Jag är exakt likadan när det gäller komplimanger. Kramis <3

Tycker ditt namn passar dig otroligt bra!!! Det är liksom catchy?? Coolt men gulligt samtidigt? Effektfullt? Du får inte byta så fortsätt klura på hur ni ska lösa det…

Tack för ditt stöd!!! Ska visa Måns denna kommentar, he-he.

Så roligt att läsa dina svar, riktigt roliga frågor!! Hade inte heller kunnat dejta någon som är 18, fyller 23 i år haha. Min lillebror är 18 såattttt aeeee fy haha :’))

Vilken härlig bildserie du bjuder på! Trevligt att få ta del av dina svar.

(Sent) Svar: Tack för orden. Fint att du också har träffat en vän genom bloggen.

Kram

Lämna ett svar