Som blogglistor är mest

Planer idag?
Titta på OS, fika på mitt favoritkafé med föräldrarna, rasta hunden i snöig skog. Vill hinna träffa syster med familj också.
 
Hur sminkar du dig dagligen?
Mascara, ögonbryn och något på läpparna. Eller inte alls. Fast i inte alls ingår att sminka ögonbrynen, hehe.
 
Typisk vardags-Ellen.
 
Nuvarande matberoende?
Ris och apelsin. Så himla tråkiga grejer haha.
 
En person du tycker är snygg?
Felice Jankell.
 
Skulle du vilja festa nu?
Gud nej. Vill nästan aldrig festa numera. Mycket opepp på trängsel, dunkande höga ljud, fulla människor, tafsande händer och att somna för sent och eventuellt må dåligt dagen efter haha.
 
 
Ett jobb du aldrig skulle kunna ha?
Obducent. Undrar alltid vad det är för sjuka jävlar som ba mmmhh, pilla i lik, det vill jag jobba med. Ärligt hade jag nog tyckt det var väldigt intressant men jag hade samtidigt varit livrädd att den avlidna skulle återuppstå där på britsen. Mvh, Realist.
 
Vem skrev senast till dig i Facebook-chatten?
Klara, en kursare. Vi försöker få ihop ett utvärderingsmöte med vår kursansvarige då vi är kursutvecklare, hon och jag.
 
Hur ser ditt drömboende ut?
En villa på landet i två våningar. Stor trädgård och närmaste grannarna en bit bort. Inne någon kombination av retro och modernt. Färgglatt men ändå nedtonat (inte vitt men inte heller crazy?). Mycket växter, böcker, naturmaterial och plats för umgänge. Brasa! Minibibliotek! Hörnskafferi! Vill ha höns också.
 
Min lägga i december. Här kommer jag bo ett år till.
 
Är du mest lik din mamma eller pappa i sättet att vara?
Oj, svårt. Jag är verkligen en blandning. Jag har pappas psyke men mer mammas beteenden, typ? Pappas arv, mammas miljö?
 
Vem sov du senast med?
Min bästa sovkompis.
 
Nästa planerade resa?
Har ingen resa planerad så långt ögat kan nå.
 
 
Vad jobbar du med eller pluggar till?
Pluggar kommunikationsvetenskap vilket brukat låta flummigt för dem som inte är insatta. Såhär: I framtiden kommer det förhoppningsvis vara mitt jobb att arbeta fram strategier för organisationers interna och externa kommunikation, och material till detta baserat på kanal och målgrupp. Oki det låter fortfarande flummigt, nevermind.
 
Kommer du ihåg din senaste dröm?
Minns det mesta jag drömmer. De senaste nätterna har jag exempelvis drömt att jag dansade balett i min gamla gymnastiksal och blev uppraggad av en snubbe jag crushade på när jag jobbade på Coop för nästan fyra år sedan. Rimligt.

18 kommentarer

Lägg till din →

Å så vill jag också bo 😀 tänker så mycket på framtiden, hur en kommer bo, familj osv 🙂 Jag verkar vara en av få som är totalt ointresserad av OS, bara suckar när jag råkar komma till de kanalerna ;D

Haha håller med om de som väljer att jobba som obducent. Förstår inte riktigt heller men det är tur det finns folk till allt 😉

kul att få lära känna ellen lite bättre! håller helt med dig om festande, jag orkar ALDRIG vara ute till efter midnatt ens, det har liksom tappat sin charm nu på "äldre dar"… hehe

tycker det verkar mysigt där du bor är det vid skolan eller vid torget typ? har nog frågat o ja e så glömsk förlåt
odubcent skulle ja inte heller kunna jobba med har sett en på riktigt fast på film tyckte det va äckligt

Lämna ett svar