Onsdagen och torsdagen

 
Hej och välkommen till min onsdag! Jag var uppe med tuppen och vandrade längs mörka Jönköpingsgator för att möta upp två kursare i stan. Vi hade bokat möte med företaget vars grafiska profil vi ska göra om i ett skolarbete. Vi fick frukost där och såg solen gå upp över Munksjön. Så jävla trevligt. Plus kul att jobba med ett verkligt projekt, en riktig kund. Eller, en eventuell riktig kund om vi gör bra ifrån oss.
 
 
På eftermiddagen promenerade jag in till stan igen, denna gång i med sällskap med Julia och Linnéa. De agerade tålmodiga smakråd när jag provade ut nya glasögon. Efteråt tog vi en spontanfika på Condeco. Delade muffins (har ni sett två människor se så kärleksfullt på ett bakverk?) och testade raggningsrepliker.
 
 
Julia följde med mig hem och hjälpte mig med disken (vem är hon?) innan vi virade på oss halsdukarna igen och pulsade genom snön ner till Kulturhuset. Mötte upp en annan kursare och agerade jurygrupp under en Poetry Slam-tävling. Mycket intressant upplevelse och ett bra onsdagskvällsnöje.
 
Idag är det torsdag och jag har haft en tre timmar lång workshop i InDesign och lunchat med pappa innan vi bilade hemhem. Nu sitter jag framför brasan med en tom tekopp framför mig. Skissar på loggor, läser bloggar, känner mig stressad över alla som bör hinnas med denna helg. Har varit uppe sedan halv sex, det är i varje fall en legitim anledning att krypa i säng tidigt.

23 kommentarer

Lägg till din →

Så fin vän du har som hjälper till med disken hihi <33 Har en vän hemma i Sverige som alltid skulle diska åt mig när jag inte märkte, för gulligt!

ja det är så tråkigt när andra ska lägga sig i hur man är en mamma, jag tycker det är något man ska "växa sig in i " och lära sig efter vägen. Alla kommer att göra fel någon gång men vad spelar det för roll? man lär ju sig som sagt och man kan bara göra sitt bästa ! 🙂

SV: Åh men va kul, du är så välkommen så! Målet är att sedan flytta det vidare till Jönköping då vi har planer på att flytta dit 🙂

Lämna ett svar