Lediga dagar

En favorit från sommarens inspark i brist på vettigare bilder.
 
Jag är tre dagar in i min lediga vecka. Måndagen började med en stark ugh-känsla (har helt tappat mitt ordförråd – hjälp pls?), men efter att ha bockat av både en intervju, ett bokköp och andra ärenden blev jag pepp på livet igen. Fint att kunna gå längs gatorna i sin nya stad och möta så många att hälsa på. Framåt kvällen taggade jag utgång med mina vänner. På en måndag, ja. Såklart. Kvällen blev sjukt lyckad och natten bjöd på spännande upptåg för oss alla, det ena mer äventyrliga än det andra. Det är verkligen ett gäng godbitar jag spenderar min tid med här.
 
Nu har två lugna dagar passerat. Jag dräller runt och gör allt sakta bara för att jag kan. Vännerna är upptagna på andra håll. Hade någon ambition om att läsa och skriva mycket dessa dagar, men det går ju som bekant inte att tvinga fram motivation. Vill inte fingrarna skriva så gör de det inte. Istället har jag lyssnat på orimligt många avsnitt av min favoritpodd Värvet och sett en dokumentär om Rolf Lassgård. Sånt en gör. Nähe hörni, bortsett från att jag har en ilsken finne som täcker halva hakan är tillvaron är ganska fin.

4 kommentarer

Lägg till din →

Finnar på hakan är ju onödigt kan man tycka. Varför liksom? 🙂
Svar: Vad tycker du om hoppet på fem år i PLL? Jag älskar typ Spencer och Caleb. Det är som när Blair och Dan blev tillsammans i Gossip Girl, oväntat men förbannat bra! 🙂

Lämna ett svar