En tisdag i februari

Färsk bild från i morse när jag gjorde mig i ordning för ett seminarium.
 
Ännu färskare bild från när jag åt apelsin efteråt.
 
Hej hej en helt vanlig tisdag! Jag startade dagen med ett kort litteraturseminarium (där jag avfärdade litteraturen som banal – note to self: säg inte allt du tänker). Resten av dagen är jag ledig, bortsett från ett informationsmöte för alla kursutvecklare senare i eftermiddag. Ska snart laga lite mat, läsa kurslitteratur, se några avsnitt av Modern Family.
 
Resten av veckan? Imorgon ska jag försöka välja nya bågar till mina glasögon igen. På kvällen ska jag förhoppningsvis gå på Poetry Slam med några kursare. Sedan bara en ynka föreläsning innan långhelg! Åker hem till föräldrarna då och ser de första OS-tävlingarna. 
 
I övrigt sover jag gott om nätterna, drömmer mycket, är fridfull inombords igen. Skönt. Måste lära mig att bara andas mig igenom de där skaviga perioderna. Vad hittar ni på i veckan?

25 kommentarer

Lägg till din →

Kul med Poetry Slam, hoppas du tar dig dit 🙂 Härligt att läsa att allt känns bättre nu.

Är perfekt att vara mammaledig när OS dra igång 😀

Vad fint att läsa att du känner dig harmonisk just nu. Och mmm apelsin, har verkligen kommit in i en apelsin-period!
Jag jobbar mest i veckan, men ser fram emot att ha en ledig lördag i alla fall. Och på söndag ska jag försöka få ordning på ett gäng kläder jag vill sälja och rensa bort.

Lämna ett svar