Biomys med mina fina

 
Journalistik, psykologi, naturkunskap, gymnasiearbete, filosofi och svenska är vad vi pysslat med denna korta skolvecka. Många tunga ämnen i år, men som tur är har jag varvat dessa dagar med en del roligare saker också.
 
Har hunnit med ytterligare en körlektion, och i går hade jag en jättemysig dag med fina vänner. Jag, Elin, Ebba, Manja, Maja och Josefin åt thaimat innan det var dags för bio. Som jag nämnde tidigare i veckan såg vi One Directions film This is Us. Dessa pojkar alltså…
 
Efter bion gick jag och Elin och sällskapade Rebecca, Angelica och Elsa och sov där. Så snällt att vi fick sovplats! Nu; FREDAGSMYS!

12 kommentarer

Lägg till din →

Åh, vad tyckte du personligen om filmen?? 🙂

sv;
Hahaha men jaså!! Vad kul 😀 Då når jag ut med hur kul det kan vara alltså! Det har sina dåliga stunder men älskar simningen… 😀

Lämna ett svar