Långhelg i mitt hjärta

Hämtade mitt armband som varit på lagning. Brukar inte slänga upp armen mitt i bilder sådär…
 
HEJ KOMPISAR! Är ganska skitnöjd med den här helgen. Har nämligen varit ledig både måndag och tisdag, och långhelg är ju typ det bästa som finns.
 
Sedan sist har jag haft en sån där fantastiskt dag där allt som kändes jobbigt löste sig på bästa sätt, genomfört riskettan, haft en mysig kväll med en väldigt fin vän, hängt i Oskarshamn med pappa, uträttat en massa ärenden, nördat Sims och faktiskt en hel del till.
 
Denna sista dag av långledigheten har jag kört halkan. Vissa moment var kul, andra lite obehagliga, men mest kändes det bara ”jaha”. Men nu är det också avklarat. Och nuuu inser jag att jag inte har någon som helst tid att sitta här längre, så… HEJ DÅ!!!

8 kommentarer

Lägg till din →

Haha, regna kan det göra när man åker bil eller sitter inne & kurar 😉
Okok, får testa dte någon gång. Fast ig spelar det oftast ingen roll om jag dricker ex kaffe innan jag ska sova 🙂

Skönt med långhelg.

Sjukt glad roligt fin tjej på bild, och ser sådär mystiskt sommmmrigt ut, åh. Långhelg är aldrig fel, utan bara sjukt nice! Snart körkort med andra ord? 😉

SV: jag pluggar kriminologi 😀

puss

Lämna ett svar