Körskola och studentmössa

 
I dag började jag sent, så jag passade på att spendera morgonen på körskolan. När jag efter lektionen gick till skolan visade det sig att dagens enda lektion var inställd, så tydligen var jag helt ledig i dag. Dock befann sig ABC-gruppen på skolan, så jag och mina buddies beställde våra studentmössor (!!!!!!!). Fatta SJUKT?! Våra studentmössor. 
 
Får jag säga det igen? Vi beställde våra studentmössor!!!

9 kommentarer

Lägg till din →

Omg vad kuuul! Jag ser jättemycket fram emot min student men det är nästan tre år kvar haha 😀

sv;
Ja men han är riktigt bra att följa på twitter, så jag röstar för den tanken 🙂

Åh, så roligt! Själv går jag på nian, sista året i högstadiet. Studenten känns rätt avlägsen..
– Gillar du också honom? Du måste lyssna, det var jättebra! Inte riktigt som hans tidigare musik men bra i alla fall 🙂

Lämna ett svar