Början på slutet

Två år gammal bild. Saknar att ha kameran i högsta hugg var jag än går. Skärpning!
 
Första skolveckan på mitt sista år i gymnasiet är slut, och efter en skön helg är det snart dags för en ny. Har dock sovmorgon till 12:15 varje måndag det här året, känns lyxigt.
 
Första veckan är alltid schemabrytande på vår skola, men den här gången fick vi ingen mjukstart. Eller jo, det fick vi egentligen, men vi kastades rakt in i det här med gymnasiearbete och har på grund av uppgiften varit både arga, tjuriga och besvikna under veckans första dagar. Vi ville ju göra något kul, inte en lång vetenskaplig uppsats. Men mot slutet började vi dock känna hopp, haha, så får hoppas att det löser sig till det bästa under året.
 
I dag har jag rensat mitt nattduksbord. Helt sjukt att det ens kan rymmas så mycket skit i en ändå relativt liten möbel. Slängde i princip allt. Nu är det nästan helt tomt, men rent. Så skönt. Älskar att rensa och slänga saker! Läste någonstans att man skulle göra sig av med allt man inte använder, då mår man bättre. Skriver nog under på det.

11 kommentarer

Lägg till din →

Jag är sån som inte kan slänga, tänker alltid " jag behöver nog den sen".. Önskar jag kunde slänga mer!

Det blev många guldkorn i sommar fast jag önskar att vissa i min familj hade velat ses :/
Victoriaskvarter som på fb & min pysselblogg 🙂

hörre du! medelin och jag bestämde idag att du ska gå med i kören igen nu i höst. vi behöver dig och vill ju träffa dig! du kommer hinna med skolan med. detta är en bra paus i pluggandet 😀

Jag ahr verkligen problem med att slänga saker "dom kan ju vara bra att ha nån gång" 😉 Haha, kanske borde ta en rensning snart jag å 😛

SV: Tackar!
Ajdå, fästingar verkar vara farliga djur, och äckliga!
Hur pass sjuk vart du utav det? :/

Skönt att ha sovmorgon på måndagen! =)
sv: Jaa visst är dem det! 🙂 Man blir så glad av dem!
Jaa det gör jag! Älskar också det haha! 🙂

Lämna ett svar