Mitten av februari

Jag och Julle igår – så stela personer?
 
Hej från sjukstugan! I helgen låg Julia bakis på soffan och jag på rygg på köksgolvet för att stoppa mitt näsblod. Så miserabla. Nu är vi något piggare från våra förkylningar, har hunnit med shopping och sushi på stan, och idag ska jag på min första föreläsning här nere. Exciting times.
 
Igår var det Alla hjärtans dag och vi har bestämt oss för att gå all in för årets alla högtider. Roligare så, eller hur? Vi planerade en romantisk middag, men det blev snarare en sen lunch pga alltid hungriga. Nåväl, god mat och vin kryddade med viktiga och mindre viktiga samtal. Uppklädda var vi till och med. Senare mötte vi upp ytterligare sex tjejer och gick på bio med dem. Så mysig dag. Klart man ska spexa till en helt vanlig tisdag, liksom.
 
Jag har svårt med ord nu, märker ni det? Jag kommer inte till min rätt här med tankarna och formuleringarna. Det känns så jävla tjurigt. Vill uppdatera om vardagen för att minnas senare, men inte ens ett vanligt blogginlägg kan jag skriva. Jag har mycket annat jag vill få ner också, för jag känner så annorlunda nu, men det går bara inte. Blö blö blö. Herrå.

14 kommentarer

Lägg till din →

Hoppas att föreläsningen gick bra sen 🙂

Haha, "herrå" är en klassiker från msn-tiden… då var det alltid "herrå" när man skulle gå 😉

SV: Vad tyckte du om filmen då?
Jag har faktiskt inte sett den, men boken var fin och bra tycker jag 🙂

Ja Herregud så spexiga ni ser ut,påminner mer om tvättade plyschkaniner på tork.Håll den svenska fanan högt med fyllespyor och nosblödningar.

Lämna ett svar