Every Day is 1D Day

Mina fina. ♥
 
Veckorna pinnar på så fort att jag knappt hinner med själv. Ännu mindre hinner jag med att skriva här, och när jag väl gör det minns jag knappt vad jag gjort. En sak vet jag dock; I lördags hade jag en väldigt bra dag med mina fina vänner. Jag brummade bil till Kalmar, plockade upp Elin och Manja och mötte Lina och Josefin på Öland.
 
Vi (eller de hehe) lagade mat och bakade tårta. Det blev koreansk mat den här gången faktiskt, bulgogi, SVINGOTT. Sedan Linas redan berömda och bara-till-för-speciella-tillfällen-tårta. Vi satt uppe hela natten och såg på sändningen från 1D Day och funderade på vilka vi egentligen är och vad sjutton vi höll på med.
 
Runt 05 på morgonen fick jag äntligen sova, efter ett x antal sammanbrott (är pensionär, ok). Vaknade knappt fyra timmar senare, vilket kanske är orsaken till att jag sov 12 timmar natten mellan söndag och måndag haha…

14 kommentarer

Lägg till din →

Då du är den enda jag vet som också såg 1D Day måste jag fråga om du vet vad det var för låt de lyssnade på genom en Iphone. Det var en inspelning från när de bara satt och spånade på låttexten, som jag tror var till en låt på Midnight Memories skivan? 😉

Låter som ni hade det riktigt trevligt!

Nej, jag ser liksom ingen vits med att de går ut med mannen och kvinnans yrke eller att det var på just denna specifika kryssningen, för då kommer alla undra vem det är och undra jag prata med honom/henne… Det skapar bara en massa oroligheter, skvaller och dylikt.

sv: ja den är super fin! gillar den med 🙂 den tar liksom inte upp hela kransen heller. 🙂
jag saknar dig med! massor. vi måste ses snart ju 🙂

Lämna ett svar