Självstudier hela dagen

Bild från förra helgens bakstuga.
 
Hej mitt i veckan! Tro det eller ej, men i dag har jag självstudier hela dagen och är hemma. Så fantastiskt skönt. Faktiskt så har jag fått en del gjort. Jag har lämnat in mitt reportage, skrivit lite på min uppsats till engelskan samt skrivit ut instuderingsfrågor till provet på fredag. Har dessutom hunnit nöta sönder Midnight Memories ytterligare…
 
Som alltid finns det tusen saker till som jag kanske borde försöka ta tag i innan det börjar brinna i knutarna, men å andra sidan känner jag också att jag måste ta lite tid att bara andas medan jag kan. Vi får se vad jag hittar på resten av kvällen, helt enkelt.

26 kommentarer

Lägg till din →

sv: åh tack så mycket!! jaa väldigt ovant, haha
ååååh vad roligt med klädbytardag!! sånt skulle jag också vilja göra! 🙂
har inga planer direkt, hade en funderare att åka till stockholm men det blir nog en annan helg! 🙂
hoppas din dag är bra! 🙂
kram

hehe jasså ?:) ja jag älskar hårbomberna dom är riktigt bra och man slipper färga om håret hela tiden liksom och det är ju ett plus då spar man bara på pengar 😀 härligt att din dag har varit bra, det har min också vart !:D

Tack, vet inte om det gick så bra men det är en stor lättnad att det är över åtminstone.
Åh, så bra att du trivs! Känner igen mig med att det är mycket att göra ibland, det suger, men det är samma sak för mig – i slutändan gillar jag det verkligen och det är ju ändå det som räknas 🙂

Vad skönt att vara hemma och plugga lite.
Och försök ta det lite lugnt så att du inte stressar sönder dig! 🙂

Vilken sötis!

– Tack så mycket! 🙂
Haha japp det är Cirkeln! Började nyss läsa på den så jag är nog bara på 3e kapitlet tror jag, men jag är redan helt fast i den haha!

Alltid så skönt att va hemma och plugga i sin egen takt 🙂 Jag älskade det när jag gick i skolan!
sv; Tack snälla! 🙂 vi hade en helgalen kväll ute 😀

Lämna ett svar