Kärlek och magi första veckan i februari

I lördags åt fem personer, mer eller mindre bakis, frukost runt mitt bord. Ännu en bildstöld från Moa.
 
Februaris första vecka försvann i ett nafs. Föreläsningarna är inspirerande, kurslitteraturen förblir orörd. Jag söker utlandsstudier, köper konsertbiljetter, svävar ganska kravlöst fram och mår så himla bra. Att skriva något vettigt går sämre, tankarna är liksom överallt förutom här och nu. 
 
Under veckan har jag tvättat, haft en strejkande kropp och utbildat mig till studentambassadör. Helgen var ganska magisk. Mikaelas födelsedag firades på fredagen med en så himla rolig hemmafest. På lördagen turades jag och mina tre nattgäster om med att klänga på varandra i sängen och på soffan. Framåt kvällen köpte vi mat och landade åter igen på Mikaelas soffa; tittade på Melodifestivalen och var slitna tillsammans. Idag har jag haft långa telefonsamtal med både bästis, mamma och syster. Sprungit upp och ner till grannen för att agera stöttepelare och sno kryddburkar. Det är detaljerna som räknas.
 
Summa summarum: Jag är löjligt tacksam för alla dessa små kottar som gör varje vardag till ett party.
Hjärta hjärta hjärta.

11 kommentarer

Lägg till din →

Vad mysigt att få spendera en helg med sina vänner! 🙂

Sv; ja, det är roligt att bowla, men har inte gjort det på typ 1,5 år eller mer 😛

bakisfrukost med bra folk är så fint ju 😉 och hallå!! berätta mer om utlandsstudier då? är så sugen på det jag med ju!!

Lämna ett svar