Vegetarisk kost och tråkiga inköpslistor

Bilder från veckan. Börjar bli överdrivet många matbilder på min Instagram, oops.
 
Och så kom vecka 31 till sitt slut. Den blev väldigt mycket som jag förutspådde – en hel del jobb och så en sväng till IKEA. Jag är numera ägare till bland annat en golvmopp och en tvättkorg. Världen har skådat mer spännande inköpslistor… Tyvärr har jag inte sett till mina saknade poppisar heller denna vecka, men igår fick jag, efter en dag kantad av väldigt mycket ångest, spendera ett par timmar med mitt Coop crew. Så himla trevligt att hänga lite utanför jobbet! Tycker så mycket om de där tjejerna.
 
Igår firade jag även en vecka som (lakto-ovo)vegetarian. Jo men visst! Har funderat på den gröna livsstilen i flera år, och så plötsligt kändes det som ett bra tillfälle att börja. Under veckans gång har jag bland annat ätit pastasås på röda linser, spenatpannkakor, grön ärtsoppa, vegoburgare och grillat. Heja mig!
 
Nu ska jag göra min lilla mamma sällskap i tvrummet, se en film och käka jordgubbar med mjölk. Ladda upp för den sista sommarjobbsveckan, som förutom mina sex sista arbetspass kommer bjuda på en färgglad utgång, troligtvis middag ute med mor, födelsedagskalas, stadsfest och en hel del till. Bring it!

48 kommentarer

Lägg till din →

Jag har en fråga på min blogg där jag skulle behöva lite tips på videos jag kan göra! Skulle vara jättesnällt om du kunde ge mig något förslag. Kram på dig! ♡

Härliga bilder och vad roligt att du testar på vegetariskt.
Har också tänkt att göra det, men har inte blivit av haha…
Hoppas du får en underbar vecka <3

Spännande, jag slutade också äta kött under 2013, eftersom jag sprang så otroligt mycket så var fokus på fett och kolhydrater (såklart protein också). Däremot fick jag järnbrist, så håll koll på nivåerna, ät mycket gröna grönsaker och ta ev järntillskott om depåerna sjunker. Lycka till 🙂

Veg.mat är god men här kör vi det bara en gång i veckan.
Låter som att du har en ytterligare en grym vecka framför dig!

Härligt att du fått tag i lägenhet, hoppas du hittar något för de första veckorna också. Ska hålls tummarna!

Att äta grönt har jag försökt så många gånger, men lyckas aldrig hålla mig till det! Låter som en härlig vecka du kommer få i övrigt 🙂

Vilket härligt gäng. Kul ned vegetarisk livsstil, var själv vegetarian i många år och föredrar fortfarande det vegetariska köket. Finns så mycket gott!

Hej! Mitt namn är Jhennifer & jag bloggar på Myshowroom. Jag tänkte be dig om en liten tjänst. Jag har blivit utvalt som en av toppbloggarna på min portal där jag kan vinna en kamera från Olympus samt titeln som "Sommarens bästa blogg".

Det skulle vara jättegulligt av dig om du ville kika in på min blogg och lämna en snabb kommentar om vad du tycker är bra, vad som kan förbättras eller vad du generellt uppskattar hos en blogg och vad som gör det läsvärd. Hur tycker just du att en blogg ska vara för att du ska tycka om att klicka in på den varje dag?

Jag jobbar nu för att utveckla min blogg ännu ett steg och uppskattar all form av respons från olika läsare 🙂 kram!

Du har en sådan rytm i dina inlägg – och humor, framför allt. Det gör mig glad att läsa dina ord, tack för att du delar med dig.

(Sent) Svar: Ja, att ha syster på besök var så väldigt mysigt. Jag hoppas att hon har vägarna förbi fler gånger. 🙂
Om du gillar sushi ska du absolut prova att göra egen. Superenkelt och jättegott. Vegetariskt låter toppen! Lycka till.

Kul att du uppskattar de spår jag lämnar efter dig. Tack, det samma. <3

Kram

Lämna ett svar