Pillerfikusens död och återuppståndelse

Jag har dödat min pillerfikus. Eller, åtminstone trodde jag det. Jag skulle precis säga farväl när jag såg att den stackars, nu närmast nakna växten, börjar få nya skott. Jag slutar aldrig förvånas över vissa levande tings helt enorma förmåga att överleva oavsett vad.

I fredags jobbade jag på kontoret för första gången sedan september tror jag. Jag var såklart lite SPÄND på morgonen, och Måns förevigade det lilla ”första skoldagen”-ögonblicket. Jag är verkligen team hemmajobb 4ever, men den här dagen skulle jag filma vårt nya kontor och det är ju lite svårt att göra på distans.

Helgen har varit SÅ mysig. Lisa, Martin & co spenderade lördagen med oss. Vi lagade mat, drack kaffe och lekte i lekparken. Eller, det sista var mest det tillhörande barnet som gjorde.

Denna söndag har jag spenderat i vilans tecken. Långsam promenad, skidskytte-VM och husvisning. Vi är ju hussugna men alla hus vi har råd med är så… dåliga? Eller tja, mest handlar det om att jag tycker det verkar så trist att lägga flera miljoner på ett hus som är fint på ytan men egentligen börjar ruttna, har insyn från alla håll och kanter eller har ett nytt men skitfult kök. Svårt med hus ju. Överväger att spara ännu mer pengar och satsa på att köpa en billig tomt ute på vischan och smälla upp ett nytt hus istället. Ja ja, fattar att det kostar pengar också. Är inte DUM. Synd att jag inte är gjord av pengar, synd att jag har så höga krav och kanske framför allt synd att jag har exakt inget tålamod och därför är ARG för att jag inte kan köpa ett drömhus i morgon trots att jag bor jättebra och är mer än nöjd i dag.

Hur rimlig har du varit i helgen?

4 kommentarer

Lägg till din →

Så söt och jag är faktiskt avundsjuk på alla som får jobba hemifrån eftersom jag inte får det 😉 Och du, jag känner igen det där med husletar-känslan på flera plan, har gett upp flera gånger och tänker ofta att nä, jag blir väl en sån där lägenhetsråtta som jag inte vill (inget fel på de som vill bo så, men ja du hajar vad jag menar tror jag)! Och jo jag trivs jättebra i läggan som vi bor i, men min dröm är ju ett stort HUS och det känns ledsamt att den drömmen känns så långt bort!

Så många härligt glada bilder på dig!
Önskar er lycka till med det fortsatta husletandet.

(Sent) Svar: Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar. 🙂

Kram

Lämna ett svar