Sommardagar i maj och juni

Nu har dagar passerat och saker hänt igen. Häng med på en recap!

I mitten av maj spenderade lilla familjen en helg i mina hemtrakter. Vi renoverar som bekant en timmerstuga på min pappas tomt och nu var det dags att ta bort de gamla takstolarna och plocka ner det gamla köket.

Vi passade också på att skura min och Måns stora vita (vid den här tidpunkten snarare gråa) matta. Det är lite enklare hos pappa än på vår minimala gräsplätt vid radhuset…

Är du nyfiken på vår renovering får du gärna följa oss på kontot horseberget på Instagram.

En dag klippte Måns av mitt hår med kökssaxen och en annan dag haglade det.

I slutet av maj fyllde min pappa år och vi bad honom komma upp till oss för att fira lite. Vi åt lunch på ett ställe i Habo och Levi levde sitt bästa liv när han hade så många människor och lampor att kika på.

I början av juni var vi i mina hemtrakter igen för att fortsätta renovera. Vi hann också med att äta kanelbullar vid en glittrande sjö och dricka kaffe hos mamma.

Vi firade även pappa (igen) med varmrökt lax och romsås. Godaste maten som finns kanske? Till kaffet åt vi tårta. Vi fick en hel kvar efter Levis namngivning i april och den hade klarat sju veckor i frysen galant. Passade ypperligt att äta nu.

En lördag packade vi bilen full av grejer och fyllde en termos med kaffe. Sedan bar det av till Måns morföräldrar. Vi spenderade hela helgen där – åt pannkakor, promenerade, träffade Måns kusiner, satt på en filt i skuggan och filosoferade.

Sådant som inte syns i bild: Vi har haft besök av Måns kompis (han lagade mat åt oss, fler sådana gäster tack!), firat Mors dag, umgåtts med svärfar, grillat på vår altan med kompisar och bebisar, haft besök av Julia och Albin samt nationaldagsgrillat hos Lisa och Martin. Bland annat.

Tänk att här är vi. Mitt i sommaren och mitt i livet som i allra högsta grad pågår.

5 kommentarer

Lägg till din →

Som jag värms inombords av din uppdatering! Så härligt att livet kan vara så fint som du beskriver. <3

(Sent) Svar: Tack för att du läste och kommenterade mitt inlägg om midsommar.

Tack för att du låter mig veta att du har svårt att komma åt min blogg via datorn. Jag upplever samma problem med en av de bloggar jag läser och fick av bloggaren tipset att om möjligt läsa bloggen via en annan webbläsare. Kanske kan det funka också för dig.

Kram

Lämna ett svar