That Kind Of Person TAG

Hej vänner! Tiden rullar på lite för snabbt och jag är cirka jättestressad i livet just nu, men här kommer en liten tag som jag hittade hos fina Anna. Vi hörs om allt lite senare. Hoppas allt är bra med er!
 
1. Vilket tuggummi köper du?
Jag tuggar sällan tuggummi, men vet att jag har ett paket med smaken strong mint liggandes i väskan.
 
2. Vad hittar man alltid i ditt kylskåp?
Citron och ägg.
 
3. Hur uttalar du kex? Som det stavas eller chex?
Som det stavas. Precis som att jag säger kaffe och kaka och inte chaffe och chaka.
 
4. Har du mjölk i kaffet? 
Nej, dricker det svart. 
 
 
5. Apple eller Android? 
Nu är ju Apple ett företag och Android ett operativsystem, men… Jag har en iPhone tillverkad av Apple.
6. Blöter du tandborsten innan eller efter du lägger på tandkrämen? 
Innan.
7. Hur står du vänd i duschen? 
Med ansiktet mot duschkranen.
8. Knycklar eller viker du toapappret? 
Alla som känner mig det minsta förstår att jag är en självklar vikare. Herregud.
9. Hur fördriver du tiden när du åker kollektivt? 
Scrollar genom Instagram- och Twitterflödet eller lyssnar på musik.
10. Föredrar du fönster- eller gångplats på buss/tåg/spårvagn/flyg? 
Fönsterplats.
11. Är du stressad eller lugn som person? 
BREAKING; En lugn person kan bli stressad. Yep! Helt sant. Kom ihåg var ni läste det först.
12. Tålmodig eller otålig? 
Jag är fruktansvärt otålig, med allt. Vill jag något så ska det ske nu, bums, på en gång.
13. Planerare eller impulsare (är det ens riktiga ord?)? 
HAHA. Ska jag ens..? Alltså… Impulsivitet finns inte i mitt liv. Och nej, impulsare är definitivt inget riktigt ord.
14. Uppklädd eller nedklädd? 
Nedklädd, alltid. Lever i loose fit-byxor, rymliga tröjor och myskläder.
15. Västkusten eller Östkusten? 
Vill nog säga västkusten fast att jag aldrig riktigt varit där.
16. Sover du med dörren öppen eller stängd? 
Stängd.
17. Vilken sida av sängen sover du på?
Höger. Hjälp, vad jag kommer sakna att ha olika sidor att välja mellan när jag flyttar. Back to 90-säng liksom.
18. Har du någon fotomin?
Gör alltid något med munnen så att äppelkinderna poppar fram och jag får en liten grop i ena kinden.
 
 
19. Musik eller böcker? 
Jag gillar att läsa, men säger musik eftersom det inte kräver något av mig.

20. SMS eller mail? 
Känner spontant sms, men tror egentligen att jag mejlar mer.

21. Sött eller salt? 
Båda? Ehh. Fast får väl säga salt ändå. Ska säga adjö till onödigt socker igen.

22. Kan du nå näsan med tungan? 
Nej. Och då har jag ändå en ganska lång tunga. Har för långt mellan näsa och mun haha.

23. Tror du på spöken? 
Typ.

24. Tror du på aliens? 
Nej.

25. Vad tror du händer efter döden? 
Ingenting. Svart. Slut. Finito. Det är ju det som är grejen. Lite dubbelmoral att jag tror mig veta att vissa själar blir kvar.

29 kommentarer

Lägg till din →

Roligt tag! Får man låna den, med länk självklart till dig? 🙂

Sv; ja, den filmen var super bra! Lagt upp typ alla filmer på höga eftersom att alla är så bra, men verkar som om jag enbart ser på riktigt bra filmer förutom en och det är cirkeln och lägger inte upp den om jag inte rekommenderar den! 🙂

Åh denna måste jag nog också ta och göra!! =) Har sett den på ett par bloggar & det är så kul att läsa 🙂
men sista frågan…..!! Slut bara sådär?? :((

Haha, sådant här är alltid kul och den här listan var lite annorlunda, men du och jag är ganska lika kan jag konstatera. Jag har dock alltid Extra pepparmint och i mitt kylskåp hittar man alltid ägg, njölk och kvarg. Jag står dock alltid vänd mot kranarna i duschen, blöter tandborsten innan tandkrämen åker på och jag är definitivt ingen impulsiv människa. Impulsivitet kan vara kul ibland, men i 95% av fallen planerar jag mitt liv. Jag har dock tålamod för saker och är inte särskilt otålig. Yeah, där har du mig 😉

SV: Fast "man" i det fallet… Visst att jämlikhet mellan könen är bra och jag gillar feminismen i stort, har svårt för det patriarkala machostuket, men att säga t.ex. "man kanske skulle gå och…" eller vad som helst, nej, i min bok är det inget könsladdat i det alls. Inte fasen kan man säga "kvinna kanke skulle gå och…". Nej, det argumentet får du förklara? 🙂

Haha impulsare!
Jag hoppas att det finns någonting efter döden, känns som livet är lite för magiskt för att det bara ska försvinna en dag.

Lämna ett svar