Att jobba, sova på soffan och laga grön ärtsoppa

Innehållet i min tygväska förra veckan, och så helgens gröna ärtsoppa. The fancy life.
 
Hej vecka 31! Du bjuder på en hel del jobb, förhoppningsvis en sväng till IKEA och framåt helgen ska jag försöka hinna träffa mina väldigt saknade vapendragare. På jobbet är det sjukt mycket att göra, men det är trots allt ganska skönt, för jag har aldrig långtråkigt och dagarna bara springer förbi. Mamma konstaterade idag att det är exakt tre veckor till det att jag börjar skolan. Tre veckor?! Hur ska jag hinna med två arbetsveckor, födelsedagsfirande, stadsfest, häng med vänner och hela den här ”hoppsan jag byter stad och börjar plugga”-grejen med allt vad den innebär innan dess?
 
Nu när jag betat av den kommande veckan och egentligen ytterligare två; helgen som gick, den var bra! I lördags var jag ledig och passade på att läsa Sandra Beijers bok Det handlar om dig, och min mor och jag lagade grön ärtsoppa till halva landets befolkning ungefär. Igår efter jobbet (heja att jobba öppning med Amanda och Josefine, värt att nämna liksom) sov jag. Jag sov! Mellan sex och åtta. På soffan. Jag sover aldrig på dagen? Sjukt skönt dock, jag var visst lite trött… Det är hårt att tvätta kläder och städa toaletter och sånt där annat vuxet trams.
 
Nåväl. Livet är något spretigt, kaosigt och stressigt för tillfället, men samtidigt så himla fint.
Hoppas ni har det bra i regnet. Att ni är på rätt spår, och sådär.

52 kommentarer

Lägg till din →

Hoppas du kommer iväg till IKEA! Vill åka dit jag med 🙂
Svar: Jadå, självklart! Bara att använda listan 🙂

Ja, gör det! 😀 Älskar ikea! ^^ Sätta ihop deras möbler är en bra sysselsättning och ettbra projekt och det är kul också! 😀

fullt ös för dig nu då!! roliga saker o se fram emot! =)

Haha personlig bärplockare. Du kan hänga på istället 😉

men hjälp!! tre veckor?? vad tidigt du börjar. eller? stoppa tiden! hehe.

SVAR: ja den är klurig. Visste inte om det var en impuls-längtan bara eller om den faktiskt var fin. haha! men den ska nog bo i min garderob har jag bestämt 😀

Glöm inte att andas mellan varven. 🙂 <3

Svar: Tack så mycket för din kommentar. Jag hoppas att du håller liv i din blogg ett bra tag framöver. Dina inlägg förmedlar alltid sådan energi!

Kram

Låter som himla fullt upp, men himla roligt också 😀
Jag hoppas du hinner med allt och även lite chill och sömn. <3

Oj, bara tre veckor kvar alltså. Har det ordnat sig med boende och så? Kan ju säga att de sista veckorna lär rusa iväg, särskilt när du har så pass mycket inplanerat också 🙂

Du har fullt upp med andra ord 😉

SV: Varför ska du vänja dig vid det då om du tycker det låter fult? vidga vyerna? 😛

Det låter ju mysigt! Hoppas att du kommer trivas där sen! 🙂

Föredrar faktiskt att ha riktigt mycket att göra än att bara slöa. Tiden går så långtsamt annars ^^

Sv: Haha eller hur? Så himla mysigt <3

Lämna ett svar