Ord som inte hör ihop

Här får ni tre likadana bilder på mig. Ska det va så ska det va.
 
”Hit me, livet!” sa jag efter två veckor på soffan, och som livet slog mig. Rakt i ansiktet. BAM. Skönt att känna att en lever, antar jag. Känner dock redan stressen och ångesten komma krypandes. Så som den så ofta gör när jag inte kan bestämma själv, planera och strukturera som jag vill. Den liksom kletar sig fast på allt jag försöker göra. Nu är jag trött och känner mig lite handlingsförlamad. Det har tagit mig två timmar att skriva det här inlägget. Allt låter fel, och jag får inte fram det jag egentligen vill säga.
 
Det har varit kaos på jobbet de senaste dagarna. Jag har svettats och jobbat över, men även smitit tidigare för en lägenhetsvisning i Jönköping. Nu ska jag bara skriva på kontraktet och skicka tillbaka till hyresvärden, sedan är den min! Om en dryg månad i alla fall… En helt ny (inte ens färdigbyggd) och lite för dyr etta på tredje våningen. Galet.
 
I övrigt då? Jag har medvetet börjat skriva ”en” istället för ”man” när jag generaliserar trots att det fortfarande låter jättefult i mina öron. Vidare funderar jag på hur en gör sig av med människor en inte behöver i sitt liv. De som inte nödvändigtvis gör någon större skada, men liksom inte heller tillför något. Och pssst… Igår firade jag sex år som bloggare. När får en börja kalla sig veteran?

37 kommentarer

Lägg till din →

Var tvungen o kolla på min blogg…8 år som bloggare nästa månad – HAHA. GALET!!
Är det din första lägenhet?? Åh så himla kul ju!!
Jga har sållat bort en vän som bara tillförde negativ energi. Hennes förlust tänker jag! Kram!

Vet hur det känns när man inte vet hur man ska skriva ett inlägg och tiden bara flyger iväg. Men grattis till lägenheten som snart är din! 🙂

Åh, "en" stör jag mig något kopiöst på 😛 tycker det låter så fult:P haha!

Grattis till lägenheten! En etta sa du, vad är det för etta? 🙂

SV: Hm ja, kanske det, det är ju faktiskt en idé… Får fundera över det 🙂

Trots att det tog sin stund att skriva detta inlägg gillar jag det. Ellen, du skriver väldigt bra och med uppskattad humor – tack för det.

Svar: Ja, säljarens överraskning gjorde mig rörd.
Det ska bli kul att flytta, jag ser fram emot det nya.

Din blogg förmedlar mycket gott – fortsätt gärna! <3

Kram

Lämna ett svar