En lång text den långa dagen till ära

En Osloselfie av sjukt dålig kvalitet, i brist på annat liksom.
 
Den där långa fredagen är här. Jag hoppas verkligen att den är lång, för det är min lediga dag, det här. Jag har funderat en del på hur annorlunda min blogg skulle vara om jag skrev om nätterna när jag ska sova. Om jag, istället för tjatet om vad jag gjort de senaste dagarna, tömde en liten del av alla ord som snurrar sent på kvällarna. Jag skriver ofta ett par romaner i huvudet innan jag somnar. Ibland är jag sugen på att dela med mig, men samtidigt ser jag inte någon direkt mening med det, förutom att det kanske är kul för mig själv att läsa senare. Oftast är det bara nonsens, tomma ord. Men kanske. Kanske.
 
Jag sitter i soffan på mitt rum just nu. Har dammsugit hela huset så att mamma slipper det när hon kommer hem. Samlar några ”duktig dotter”-poäng för att väga upp de där gångerna då jag är alldeles för lat och grinig. Har en del saker jag borde göra den här förmiddagen. Egentligen bara småsaker, men de börjar bli många. Sådär så det börjar stressa mig lite inombords. Bara det faktum att jag har en säck med julklappar här bakom soffan som jag fortfarande inte packat upp är ju lite galet. Men tiden går ju så fort! Jisses.
 
I övrigt är jag ganska nöjd. Har tänkt en del på hur jag för första gången i mitt liv är här och nu (för det mesta i allal fall), och bekväm med det. Jag behöver inte vara någon annanstans.

39 kommentarer

Lägg till din →

Då hoppas jag att dagen blir lugn och lång för din del! 😀

Sv; Ja, det är kul med alla dessa återblickar! Roligt att göra listan också! 😀
Kram ♥

Skönt att ta det lite lugnt 🙂 Och skriv gärna dina "romaner" när du ska sova, alltid spännande hihi ^^

Sv: Men precis! Alla är så himla bekymrade för att en är singel.
Så himla sjukt hahah! Det är precis som du säger bra mycket bättre att en mår bra i sig själv, och bra mycket mer värt att prata om!

Dina utbildningar låter himla spännande de också 😀
Jag började också fangirla när jag läste svars kommentar på mitt inlägg och dessutom nu med utbildningarna!!
Sjukt grymt och nästan liiite läskigt att vi är så lika haha 😀

Sv: tack så mycket! Ja men det är det verkligen, att shoppa har blivit som en drog för mig! Låter ju inte så sunt kanske men så är det verkligen!! Kramis

sv: Vad roligt att du gillade den 🙂 Ja, du borde verkligen åka hit, så underbar stad!

Väldigt bra skriver, gör ungefär samma sak innan jag ska sova, som du säger, kan bli en hel roman ibland.

sötis du är! skriv nån roman tycker jag 😀 kul o läsa! jag försöker att inte tänka på kvällen/natten, för då sover jag som en kratta 😉
de där med julklapparna va skämt va? haha

En blandning är alltid kul, natten tycker jag de mest genialiska idéerna föds på 🙂 Snällt att dammsuga till mamman, hon kommer säkert belöna med påskägg hihi <3

Blev det någon uppackning av julklapparna igår? Skönt att du trivs med här och nu och inte vill vara någon annanstans. Precis så det ska vara.

Glad Påsk!

Fina du! Ja, det är alltid på kvällen innan man ska sova som inspirationen flödar…
Svar: Nämen åh, tusen tack finaste du! Hoppas att du får en helt underbar påsk. ♥

esta att skriva ner några tankar innan du ska sova 😛 Skulle ju vara kul att läsa 🙂

SV: Jag var helt knäckt i helgen. Är väl lite bättre nu, men det känns nästan overkligt att vi är där nere igen, i Allsvenskan, som vi slet och kämpade för att ta oss ifrån i sju långa år. Glädjen var total när vi gick upp då för två år sedan, nu är det totalt mörker…

Ja, jag tycker det är jättekul!
Mitt minne är ganska bra, men tycker ändå det är kul att läsa igenom gamla texter och minnas ännu mer 🙂

Lämna ett svar