Halsont, näsblod och ett lyckligt hjärta

Mina senaste bilder från Instagram.
 
Minuterna efter att jag publicerade föregående inlägg höll jag på att förblöda. Eller tja, det kändes så i alla fall. Fick sånt där näsblod som bara jag kan få och orsakade blodbad i hela hemmet ungefär. Senare kom dock Elin och Manja hit, och vi gick en lång promenad i skogen. Vi började med solbrillor och sprang hem i hagel. Där emellan skratt, ett par tårar och diskussioner om livet. Helgen fortsatte sedan med en intensiv heldag på jobbet och en massa god påskmat. Idag är jag seg och fortfarande förkyld. Kan inte bestämma mig för om jag ska plocka iordning på rummet eller titta på film hela dagen. Lutar väl åt det senare alternativet.
 
Innan jag slutar bara; jag måste få med någon slags kärleksförklaring till mina vänner. Elin, Manja, Lina, Josefin och Angelica. Mina fina allra bästa vänner. Hur cheesy det än låter så är jag så brutalt tacksam och lycklig över att ha dessa fem människor i mitt liv, och det har varit extra tydligt den här veckan. Jag älskar ord, men kärlek är svårt att beskriva. Just nu har jag en i Thailand, två i Norge, en i Kalmar och en kanske fem minuter ifrån mig. En bit bort, men alltid närmast hjärtat. Mina nummer ett.

40 kommentarer

Lägg till din →

Nej usch med näsblod! 🙁 Men vad underbart med sådana fina vänner.
Svar: Åh, den vaniljfudgen är så himlans god, hihi. Tusen tack för din fina kommentar! Hoppas du hade en väldans fin påsk. ♥

så jobbigt med näsblod! hade det massa förut så de brände några kärl så jag inte skulle blöda mera, ha funkat jättebra! *ta i trä*

Usch näsblod får jag med bara ibland, inte kul!
Låter ändå som en bra helg 🙂
Inte kul att vara förkyld… krya på dig!

SV: Tack så mycket 🙂 Aaaabsolut! 🙂

Jobbigt att blöda sådär :/ kan inte vara kul!

Sv; Ja, det var lite kul, trodde inte jag skulle få påskägg direkt. Eller jo möjligtvis utav mina föräldrar, men fick även av morföräldrarna också hehe! 😀
Kram

Tack så mycket, haha ja det gjorde min förr också men sen när man började äta och träna och sluta äta godis så ofta så blev det annorlunda !
åh jag hatar näsblod det är så äckligt :((

Näsblod är inget roligt – jag fick alltid det förr. Det händer nu också men mer sällan. Förr fick jag det 3 ggr/dag hela sommaren typ =(

Svar: Hade en jättefin påskhelg – låter som din också vart bra!

Mina närmsta vänner bor också en bit bort, det är otroligt jobbigt ibland. Men som du säger, det ändrar inte hur mycket man älskar dom 🙂

Så jobbigt med näsblod! Har själv aldrig haft det så har ingen aning om hur det är:/

sv: hihi, tack så mycket:) Kramisar♥

Hello there! Är ute och patrullerar i bloggvärlden för att dels hitta nya bloggar att följa (va inte orolig, jag kommer ifrån fråga om vi ska göra bloglovin’-byten. Jag tror inte på sådana bloggar. Ska man följa någon på bloglovin’ så ska det vara för att man gillar bloggen och att man själv vill följa). Tänkte i alla fall kolla runt lite på din blogg och några 20-tal bloggar till kanske om det är något som jag kommer fortsätta vilja läsa och följa och i sådana fall lägger jag så klart till dig. Sedan ville jag också bara få lämna ett litet avtryck så att du vet att jag varit in. Alltid trevligt att få en kommentar. 🙂 eller jag hoppas att du tycker det i alla fall. 😛 kram på dig och ha en fortsatt bra kväll och fortsatt bra vecka!

Lämna ett svar