Något om sömn, fruktsallad och fina vänner

Precis såhär cheesy har jag blivit. Jisses. Men titta så fina Malin och Medelin är!
 
Här sitter jag mitt i natten. Eller tja, lite för sent i alla fall. Mina ögonlock är så tunga att jag kanske inte ens hinner skriva klart detta innan jag slocknar. Jag kände mig egentligen redo att krypa ner i sängen redan för ett par timmar sedan, men sömn är av någon anledning något som jag prioriterat bort lite den senaste tiden. Vardagen rullar på, våren är på intåg och förkylningen håller sakta men säkert på att släppa – hoppas jag.
 
Igår samlade jag vuxenpoäng hela dagen, och på kvällen kom Malin och Medelin på besök. Vi drack te, åt fruktsallad och diskuterade livet. Så himla mysigt var det. De är så kloka de där två, och grymma på att peppa mig och få mig att känna mig viktig. Var så fylld av kärlek igår att jag hade svårt att somna. Jag förstår inte riktigt hur jag både lyckats hitta och behålla alla dessa fantastiska människor som jag faktiskt har vid min sida. De flesta har varit där ett bra tag vid det här laget, men det är liksom lättare att se dem och ge tillbaka nu när jag mår bättre i mig själv.

27 kommentarer

Lägg till din →

Inte bra att du prioriterat bort sömnen, men sådana vänner är guldvärda och det är trots allt så att om man själv mår bra har man både lättare att hjälpa andra, men även att se, uppskatta och ge tillbaka till dem som faktiskt förgyller ens liv 🙂

SV: Haha ja, jag älskar nostalgi vetdu, särskilt musik 😀
Kände du igen några låtar där i det inlägget? 🙂

Ja, det är inte alls kul. Känns bittert. så typiskt. Känns återigen som oturen grinar oss i ansiktet…

Att uppskatta det man har i sitt liv är inte alltid självklart. Jag beundrar dig för din förmåga att göra det.

Svar: Tack för dina uppmuntrande ord. Idag är känslan inombords lättare. Vi hoppas att den förblir så också imorgon.

Trevlig helg!
Kram

Det låter ju jättehärligt! Man ska vara rädd om dessa underbara människor man har turen att få ha i sitt liv 🙂

Jag läste någonstans att när man är över 25 år är det inte längre okej att säga "vuxenpoäng" för vuxna saker man gör så jag får snart ta och sluta säga så för jag ska visst föreställa vuxen nu för tiden, fast jag fortfarande känner mig som 19 😀

I mitt fall så däckar jag massor under dagen, sedan prioriterar jag bort sömnen på kvällen/natten tills ögonen går i kors.

jo jag hoppas det! jag vill verkligen inte ha ännu en sommar där jag inte kan njuta av glass, badstrand eller bbq-fester…pallar inte det.

Lämna ett svar