Dagar i april

Jag och Josefin var glada i lördags, och jag och Zelma var kompisar för en stund.
 
Och så befinner vi oss plötsligt i mitten av april. Vårsol, regn och stormvindar om vartannat. För min del rullar vardagen på med jobb, och de senaste dagarna även lite födelsedagsfirande för Freddy samt en lunchdejt med Josefin. Livet flyter på helt okej, alltså. Känner mig något seg och avslagen, men så är det ju ibland. Tillåter mig själv att vara det. Bloggen är inte prio ett för tillfället, men det går ju väldigt upp och ner det där, så jag kanske snart är här och massproducerar inlägg igen. Hoppas ni har det bra!

41 kommentarer

Lägg till din →

Härlig bild på dig och din vän och låter som bra dagar också. Bloggen måste helt enkelt bort prioriteras ibland.

Haha, var just därför jag läste boken också.

Det är galet vad tiden gr fort! Kan knppt förstå att det redan är mitten av april och att det snart är maj. Känns ju som det var mit i vintern nyss… :O

SV: Haha ja, som sagt, jag misstänker att det kan vara så gällande den musiken jg lyssnade väldigt mycket på. Lyssnade/lyssnar man inte på den själv missar man den lätt, men kanske hittade du några guldkorn där ändå? 🙂

Härliga bilder på er alla! Och vädret spökar minst sagt just nu, kallt som tusan idag. Hoppas på sol snart igen 🙂

Åh så härliga bilder 😀

Sv: Ja, det är en ganska massiv lista haha…
Absolut det kan jag göra 😀

Gör gärna en egen lista, skulle vara roligt om flera gjorde den 😀
Grejen med min lista är att jag älskar konserter, men jag bor också i Uppsala och det är ganska lätt att ta sig till Stockholm.
Mellan jag var 14-16 var jag nästan på en konsert i månaden (!).
Men jag och mina vänner delade oftast på en tågbiljett fram och tillbaka, för en person kunde gå som vuxen och de andra två som barn haha lite beroende på hur många vi var 😉

Och jaaa, jag har instagram:D Heter @/booooel där, följ gärna 😀
ska vara fyra o:n, har själv alltid problem med hur många det ska vara haha!

sv: Haha, nej det är inte lätt att veta vad andra har eller har haft för intressen. Jag slutade med hästar för typ 7 år sedan. Fast det var egentligen inte det jag ville. Tyvärr blev det så och jag har inte tagit upp det igen, trots att jag önskar det varje dag. Hade jag bott i Småland nu hade jag nog hållit på med hästar än idag.

Lämna ett svar