Några mars i mitt liv

Gud jag är så himla arg på mars! Mars suger nästan jämt? Januari och februari får oförtjänt mycket skit med tanke på att mars är den riktiga boven i månadsdramat. Hu. Allt är fult i mars? Grå himmel, geggig mark, kala träd, kylig vind. Var tvungen att scrolla igenom hela mitt bildarkiv för att se om mars någonsin har varit trevligt. Hittade mest bilder på påskfiranden med familjen, katter, bebisar, par som pussas, snöiga landskap, tomma mappar, nyvakna pojkar.
 
Men okej vi kikar på lite. I mars 2016 hälsade Julia och jag på Moa i Göteborg. Lyssnade på Markus Krunegård i Hagakyrkan, bland annat.
 
 
I skolan hade vi vår knäppaste kurs som basically gick ut på att måla och pyssla i fem veckor.
 
 
Hade tjejhelg i huvudstaden med mor och systrar.
 
 
I slutet av månaden kom det lite sol! Jag var grinig då också.
 
 
I mars 2017 avbröt jag min utbytestermin och flyttade hem till mamma och pappa. Var ett jätteocharmigt vrak som ändå tog en och annan spexig bild i spegeln och gosade med bebis. Kolla: 
 
 
Min katt dog mitt i allt också. Skitmånad?
 
Jaha. Förra året då? Vad sjutton gjorde jag då? 
 
 
Det var jättemycket SNÖ! Herregud. Firade min systers födelsedag, pluggade marknadsrätt, var pirrig at times men också ganska stingslig. I vanlig ordning. Såg ut såhär: 
 
 
Ändå gullig.
 
Jag skyller allt dåligt detta års mars på *merkurius retrograd*. Helt ärligt, är det NÅGON som känner att kommunikationen flyter på människor emellan? Nä, just det!
 
Nu ska jag snart ta tag i mitt liv och gå till gymmet. Blir kanske lite gladare då. Trevlig fredag på er! Försök att inte ha ihjäl alla ni möter, även om det kan kännas lockande såhär års, såhär måendes, såhär livets. Kram!

17 kommentarer

Lägg till din →

Två veckor kvar av mars. jag hoppas att du får möjlighet att se det fina med mars månad – trots allt.

Svar: Tack Ellen, vad glad jag blir över att du gillar våra bröllopsinbjudningar!

Kramar

Håller verkligen med, upplever alltid mars som så GRÅ. Jag är grå, träden är grå, himlen är grå och ja geggan är grå 😉 Men hoppas humöret höjdes lite efter gymmet och att du har haft en riktigt skön helg 🙂

Ja fy mars är verkligen en hemsk månad. Vi verkar klara februari utan någon större vab typ varje år och kör allt i mars istället. Hittills har vi lyckats skrapa ihop 2 hela veckor med vab i sträck denna gråa, regniga och astråkiga månad. Ge oss vår nu för tusan!!

Lämna ett svar