Mitt i allt

 
Hej kompisar. Har varit dålig på att uppdatera er den senaste veckan. Har som sagt haft ganska fullt upp i skolan. Nu börjar det dock lugna ner sig igen, verkar det som. Så skönt. Bockade av en inlämning och ett seminarium i psykologi i dag. Har ingen aning om hur det gick, så får väl bara hålla tummarna.
 
Förutom skolan har den senaste veckan bjudit på höjdpunkter i form av en helbra fredag hos Elin med mina favorittjejer, promenader i skogen och marknadsnougatsbak med mamma och Agnes. I går eftermiddag färgade Nadja mitt hår, som ni kan se på bilden. Hej då naturliga färgen + blonda toppar, Hej brunt. Är helnöjd. Tack Nadja!
 
Känns som att jag har mycket att se fram emot framöver. Både stort och smått.
Det märks att studenten och den där beryktade framtiden närmar sig.

32 kommentarer

Lägg till din →

Håret blev jättesnyggt. Förstår om du är nöjd (:

Skönt att det börjar lugna ner sig lite i skolan. Brukar ju alltid vara mycket innan jul annars.

Tycker jag absolut att du borde göra 😛 Ett besök på lisse under vintern är ett måste!

Hoppas det gick bra på inlämningen 🙂
sv; tack snälla! 😀 Från och med på söndag är introduktionen slut och jag får lov att klara mig själv! Ska nog gå bra 😀

Lämna ett svar